KUOPION VESI TIEDOTTAA:

Vesijohtovuoto Karttulassa on korjattu

Vesijohtovuoto Karttulassa on korjattu. Vedenjakelu toimii normaalisti.

Häiriötiedote 1: Vesijohtovuoto Maaingalla

Kuopion Vesi on havainnut maanantain 2.3.2015 aikana vesijohtovuodon Maaningan toiminta-alueella. Vuotoa ei ole kuitenkaan vielä paikallistettu. Vuodon etsimistoimenpiteet ovat käynnissä. Vuodon etsintätoimenpiteiden vuoksi voi aiheutua veden värjäytymistä ja painevaihteluja.

Häiriötiedote: Vesikatko Käärmelahden alueella keskiviikkona 4.3.2015 klo 22.00 - 06.00

Kuopion Vesi rakentaa uutta vesijohtoa Varpaniemen alueella. Vesijohdon haaroitustyön yhteydessä joudutaan katkaisemaan käytössä oleva runkolinja. Työstä aiheutuu vesikatko, joka alkaa keskiviikkona 4.3.2015 klo 22.00 ja päättyy torstaina klo 06.00.

Vesihuollon saneeraustyö Pesäpallostadionin alikulkukäytävän ja Puijonkadun välillä

Kuntatekniikkaliikelaitos (Mestar) aloittaa vesihuollon saneeraustyön Pesäpallostadionin kohdalla olevan alikulkukäytävän ja Puijonkadun välillä. Työn tilaaja on Kuopion Vesi Liikelaitos. Työt aloitetaan puiden poistolla ja työmaatien raivauksella viikon 6 aikana.

 

 

 

 

Ryhdy sinäkin veden ystäväksi ja käy tykkäämässä meistä Facebookissa (klikkaa linkkiä).
https://www.facebook.com/kuopionvesi

Laadukasta vettä tänään ja huomenna

"Toimitamme asiakkaillemme hyvää talousvettä ja huolehdimme viemärivesien poisjohtamisesta ja käsittelystä ympäristön kannalta kestävällä tavalla. Tuotamme palvelumme kohtuullisin kustannuksin ja hyvällä ammattitaidolla. Olemme luotettava ja henkilöstöämme arvostava työnantaja."

Toiminta-ajatuksen mukaisesti Kuopion Veden tärkein tehtävä on huolehtia siitä, että kuopiolaiset asukkaat ja yritykset saavat hyvää talousvettä. Hoidamme myös jätevesien puhdistuksen asianmukaisesti. Tuotamme palvelut ammattitaitoisesti ja otamme toiminnassamme huomioon sekä laatutason että ympäristönäkökohdat. Lisäksi kehitämme jatkuvasti alueellista vesihuoltoyhteistyötä.

Vesi on ympärivuotinen toimeksiantajamme. Koska vedestä syntyy hyvä elämä.