KUOPION VESI TIEDOTTAA:

Vesijohtoja huuhdellaan Kelloniemen aluieella

Kuopion Vesi huuhtelee Kelloniemen alueen vesijohtoverkostoja karttaan merkityllä alueella. Verkostohuuhtelut tehdään yöaikaan klo 22.00 - 06.00 maanantain 25.5. ja torstain 28.5. välisenä aikana. Vettä voi käyttää normaalisti päiväaikaan.

Häiriötiedote: Asfaltointitöitä Suokadun ja Haapaniemenkadun risteyksessä

Kuopion Vesi aloittaa asfaltointityöt Suokadun ja Haapaniemenkadun risteyksessä maanantain 25.5.2015 iltapäivän aikana. Työn arvioitu päättymispäivä on tiistaina 26.5. klo 16.00 mennessä.

Hietasalon vedenottamon vuosihuolto

Hietasalon vedenottamon raakavesikaivojen vuosihuolto käynnistyy maanantaina 18.5.2015. Huoltotyö kestää noin kolme viikkoa. Työn aikana Hietasalon tekopohjavesi korvataan käyttämällä järvivettä Itkonniemen vesilaitoksen raakavetenä.

Vesijohtovuotoa etsitään Vehmersalmella

Kuopion Vesi on havainnut kevään aikana vesijohtoveden kulutuksen kasvaneen Vehmersalmella siinä määrin, että alueella oletetaan olevan vesijohtovuoto. Kuopion Vesi aloittaa vuodon etsinnän maastokatselmuksien avulla viikolla 20.

Ison hautausmaan kevyen liikenteen väylä suljetaan 18.3.2015

Kuntatekniikkaliikelaitos (Mestar) on aloittanut vesihuollon saneeraustyön Pesäpallostadionin kohdalla olevan alikulkukäytävän ja Puijonkadun välillä. Työ on edennyt siihen vaiheeseen, että kevyt liikenne ei mahdu turvallisesti sivuuttamaan työmaata. Tämän vuoksi kevyenliikenteenväylä suljetaan toistaiseksi 18.3. alkaen.

 

 

 

 

Ryhdy sinäkin veden ystäväksi ja käy tykkäämässä meistä Facebookissa (klikkaa linkkiä).
https://www.facebook.com/kuopionvesi

Poikkeuksia kesän aukioloajoissa

Asiakaspalvelu on suljettu 13. - 31.7. ja suunnittelu 6. - 31.7.

Liitosilmoituspyynnöt pyydämme jättämään 29.6. mennessä Annika Rautaselle, joko annika.rautanen@kuopionvesi.fi tai puh. 044 718 5353.

Liittymishakemukset liitteineen (LVI-asemapiirustus) voi lähettää sähköpostiin PDF-muodossa asiakaspalvelu@kuopionvesi.fi tai tuoda paperisena valtuusto-virastotalon (Suokatu 42, Kuopio) pääaulan asiakaspalveluun. Hakemus löytyy www.kuopionvesi.fi ASIAKKAALLE -osiosta.Hakemukset käsittelemme (liittymis- ja käyttösopimusten teko) lomilta palattuamme 3.8. alkaen.

Sulkuaikana asioita voi hoitaa  nettisivujemme kautta osoitteessa www.kuopionvesi.fi tai laittamalla sähköpostia asiakaspostimme osoitteeseen asiakaspalvelu@kuopionvesi.fi. Käsittelemme postin mahdollisimman pian lomilta palattuamme.

Erittäin kiireellisissä tapauksissa voi ottaa yhteyttä verkoston vastuualueeseen , puh. 044 718 5691.