KUOPION VESI TIEDOTTAA:

Ison hautausmaan kevyen liikenteen väylä suljetaan 18.3.2015

Kuntatekniikkaliikelaitos (Mestar) on aloittanut vesihuollon saneeraustyön Pesäpallostadionin kohdalla olevan alikulkukäytävän ja Puijonkadun välillä. Työ on edennyt siihen vaiheeseen, että kevyt liikenne ei mahdu turvallisesti sivuuttamaan työmaata. Tämän vuoksi kevyenliikenteenväylä suljetaan toistaiseksi 18.3. alkaen.

 

 

 

 

Ryhdy sinäkin veden ystäväksi ja käy tykkäämässä meistä Facebookissa (klikkaa linkkiä).
https://www.facebook.com/kuopionvesi

Maailman vesipäivänä tunnustus työlle ja matkalaukullinen ilon pisaroita lapsille

Maailman vesipäivää vietetään maaliskuussa tänä vuonna jo neljättätoista kertaa. Vuoden teemana on kestävä kehitys. Vesipäivän tarkoituksena on lisätä ihmisten tietoisuutta puhtaan veden tärkeydestä sekä veden määrästä ja laadusta. Puhtaan veden merkitystä me suomalaiset tulemme arjessamme edes harvemmin ajatelleeksi, koska Suomessa vesihuolto toimii: vettä riittää kaikille ja hanavetemme on laadultaan huippuluokkaa. Ei siis juurikaan tarvitse ajatella, mistä hanasta juo tai missä vesipullonsa täyttää. Veden laadustakin on vesilaitosten verkkosivuilta saatavilla helposti tietoa siitä kiinnostuneille.

Meillä Kuopion Vedessä on muodostunut perinteeksi nostaa maailman vesipäivänä esille myös toimivan vesihuollon mahdollistava tekijä, osaava henkilökuntamme. Ilman tekijöitämme ei vesihuoltokaan toimisi. Siihen, että vesipisara lopulta päätyy vedenottokaivolta kuluttajan hanaan, tarvitaan monenlaista osaamista ja jatkuvaa koulutusta. Siksi kerromme aina myös tekijöistämme Pisaroita  –asiakaslehdessämme sekä lehden verkkosivuilla www.pisaroita.com.

Tänä vuonna haluamme maailman vesipäivänä lahjoittaa myös matkalaukullisen ilon pisaroita. Yhteistyössä taikuri Alfrendon kanssa toteutamme taikashown Kuopion yliopiston lasten veri- ja syöpätautien osastolla hoidossa oleville lapsille. Lapsissa on maailman tulevaisuus ja ilo on mitä parhainta kestävää kehitystä. Ilo lisää aina hyvää, muuttuu helposti myös työniloksi ja tekee maailmasta meille kaikille paremman paikan asua ja elää.