Kuopio tarjoaa hyvät koulutus- ja opiskelumahdollisuudet


Kuopion kaupungin opetus- ja koulutuspalvelujen tarjonnasta huolehtii 37 peruskoulua, 7 lukiota, aikuislukio sekä kansalaisopisto.

Kuopion kaupungin ylläpitämien koulujen lisäksi Kuopiossa toimii mm. Itä-Suomen yliopisto, Snellman-kesäyliopisto, Savon koulutuskuntayhtymän Savon ammatti- ja aikuisopisto sekä Savonia-ammattikorkeakoulun kuntayhtymä, joka tarjoaa monipuolisia koulutusmahdollisuuksia Savonia-ammattikorkeakoulussa.

Uutisia

Kuopion kouluverkostoasiat kasvun ja oppimisen lautakunnan käsittelyssä 11.11.2014

Kasvun ja oppimisen lautakunta on käsitellyt kokouksessaan 11.11.2014 Kuopion kouluverkoston muutoksia. Lautakunta päätti esittää seuraavia palveluverkostoon 1.8.2016 alkaen suunniteltuja muutoksia kaupunginhallitukselle ja edelleen kaupunginvaltuustolle.

Lasten Taidetujaus-tapahtuma kaupungintalolla 15.11.2014 klo 11-14

Kuopion kaupungin lasten ja nuorten taiteen perusopetusta esittelevä Taidetujaus-tapahtuma järjestetään jo viidennen kerran Kuopion kaupungintalolla lauantaina 15.11.2014 klo 11-14. Ohjelmassa on musiikki- ja tanssiesityksiä sekä käsityö- ja kuvataidetyöpajoja. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Kuopio saa tunnustusta lasten liikunnasta ja houkuttelevuudesta asuinpaikkakuntana

Kuopio on esiintynyt mediassa positiivisessa valossa viime päivinä. Pihkainmäen koulu sai Liikkuva koulu -koulupalkinnon, jolla halutaan kiinnittää huomiota lasten määrätietoiseen liikunnan lisäämiseen koulupäivän aikana. Lisäksi Kuopio sijoittui viidenneksi Innolikin Kuntabarometrin kategoriassa...

Supersyysloma keräsi jälleen yli 10 000 kävijää

Kuopion Supersyysloma tarjosi lapsille ja nuorille tekemistä loma-ajalle 11.-19.10.2014 Syyslomaviikon tapahtumiin osallistui jälleen suuri joukko lapsia, nuoria ja lapsiperheitä: yhteensä yli 10 000 kävijää.

Kouluverkostotyön eteneminen - ajankohtaistiedote 15.10.2014

Kouluverkoston tarkastelun tavoitteena on ollut selvittää, minkä tyyppisiä ja missä sijaitsevia kouluja tarvitaan, mikä on toimivan koulun koko sekä koulun painotusopetukset. Kuopion kaupungin väestöennusteen mukaan alakoululaiset tulevat lisääntymään n. 200 ja yläkoululaiset n. 170 hengellä vuoteen...

 

Lapsia koulumatkalla reput selässä.
Kuva www.comma.fi/Delany Brendan


OTA YHTEYTTÄ


Kasvun ja oppimisen palvelualue

Vuorikatu 27
70100 Kuopio
Puh. (017) 182 111 (puhelinvaihde)
Faksi (017) 184 210
Sähköpostiosoite:
kasvujaoppiminen(at)kuopio.fi
kirjaamo.kasvujaoppiminen(at)kuopio.fi

Avoinna: ma-pe klo 8 - 15.30
kesä-elokuussa (2.6. alkaen) ma-pe klo 8 - 15

>>>  Kasvun ja oppimisen palvelualueen asiakkuusjohtajat ja palvelupäälliköt

>>>  Palautelomake

>>> Todistusjäljennöstilaukset

Kasvatus- ja perheneuvonta

>>> Perheneuvola, kasvun ja oppimisen tukiKoulutilavaraukset


Vakiovaraukset koulujen, liikuntatilojen ja nuorisotilojen ulkopuoliseen käyttöön haetaan sähköisesti Tilatori-palvelulla.
Tarkemmat ohjeet varaushakemuksen tekemiseen ovat Tilatorin sivuilta kohdasta Koulutilavaraukset.

>>> www.kuopio.fi/tilatori