Kuopio tarjoaa hyvät koulutus- ja opiskelumahdollisuudet


Kuopion kaupungin opetus- ja koulutuspalvelujen tarjonnasta huolehtii 37 peruskoulua, 7 lukiota, aikuislukio sekä kansalaisopisto.

Kuopion kaupungin ylläpitämien koulujen lisäksi Kuopiossa toimii mm. Itä-Suomen yliopisto, Snellman-kesäyliopisto, Savon koulutuskuntayhtymän Savon ammatti- ja aikuisopisto sekä Savonia-ammattikorkeakoulun kuntayhtymä, joka tarjoaa monipuolisia koulutusmahdollisuuksia Savonia-ammattikorkeakoulussa.

Uutisia

Kouluverkostotyön eteneminen - ajankohtaistiedote 15.10.2014

Kouluverkoston tarkastelun tavoitteena on ollut selvittää, minkä tyyppisiä ja missä sijaitsevia kouluja tarvitaan, mikä on toimivan koulun koko sekä koulun painotusopetukset. Kuopion kaupungin väestöennusteen mukaan alakoululaiset tulevat lisääntymään n. 200 ja yläkoululaiset n. 170 hengellä vuoteen...

Miltä näyttää ilkivallaton Kuopio?

Kuopion kaupungin ilkivallan vastainen työryhmä lanseerasi nuorille suunnatun valokuvauskilpailun teemalla ”Ilkivallaton Kuopio ilkivaltaa vastaan” syyskuussa 2014. Nyt kilpailuun kaivataan lisää hienoja kuvauksia siitä, millainen on nuorten kaunis ja turvallinen Kuopio. Kilpailuaikaa päätettiin...

Game over? Pelaamiseen liittyvä teemailta-sarja teini-ikäisten vanhemmille

Ohjaus- ja tukikeskus REHTI sekä Kuopion Kriisikeskuksen PELITUKI –hankkeet järjestävät yhteistyössä pelaamiseen liittyvän teemailta-sarjan teini-ikäisten vanhemmille. Teemailtoja on kaikkiaan neljä, joista kaksi järjestetään keskustassa, Kulttuuriareena 44:n 2.kerroksessa ja kaksi Petosella,...

Pelastus- ja hätäpoistumisharjoituksia Neulamäessä ja Pyörössä 22. ja 23.9.2014

Koulujen turvallisuussuunnitelmaan kuuluu osana ennakoivat harjoitukset, jossa harjoitellaan toimintaa poikkeavien tilanteiden varalta. Ensi viikolla 22.9. ja 23.9. järjestetään hätäpoistumisharjoituksia Pyörön ja Neulamäen kouluilla.

Nuorten valokuvauskilpailu alkaa n-y-t RÄPS!

Kuopion kaupungin ilkivallan vastainen työryhmä lanseeraa nuorille suunnatun valokuvauskilpailun teemalla ”Ilkivallaton Kuopio ilkivaltaa vastaan”. Kilpailu käynnistyy 3.9.2014 ja päättyy 10.10.2014.

 

Lapsia koulumatkalla reput selässä.
Kuva www.comma.fi/Delany Brendan


OTA YHTEYTTÄ


Kasvun ja oppimisen palvelualue

Vuorikatu 27
70100 Kuopio
Puh. (017) 182 111 (puhelinvaihde)
Faksi (017) 184 210
Sähköpostiosoite:
kasvujaoppiminen(at)kuopio.fi
kirjaamo.kasvujaoppiminen(at)kuopio.fi

Avoinna: ma-pe klo 8 - 15.30
kesä-elokuussa (2.6. alkaen) ma-pe klo 8 - 15

>>>  Kasvun ja oppimisen palvelualueen asiakkuusjohtajat ja palvelupäälliköt

>>>  Palautelomake

>>> Todistusjäljennöstilaukset

Kasvatus- ja perheneuvonta

>>> Perheneuvola, kasvun ja oppimisen tukiKoulutilavaraukset


Vakiovaraukset koulujen, liikuntatilojen ja nuorisotilojen ulkopuoliseen käyttöön haetaan sähköisesti Tilatori-palvelulla.
Tarkemmat ohjeet varaushakemuksen tekemiseen ovat Tilatorin sivuilta kohdasta Koulutilavaraukset.

>>> www.kuopio.fi/tilatori