Kuopio tarjoaa hyvät koulutus- ja opiskelumahdollisuudet


Kuopion kaupungin opetus- ja koulutuspalvelujen tarjonnasta huolehtii 37 peruskoulua, 7 lukiota, aikuislukio sekä kansalaisopisto.

Kuopion kaupungin ylläpitämien koulujen lisäksi Kuopiossa toimii mm. Itä-Suomen yliopisto, Snellman-kesäyliopisto, Savon koulutuskuntayhtymän Savon ammatti- ja aikuisopisto sekä Savonia-ammattikorkeakoulun kuntayhtymä, joka tarjoaa monipuolisia koulutusmahdollisuuksia Savonia-ammattikorkeakoulussa.

Uutisia

Nuorten valokuvauskilpailu alkaa n-y-t RÄPS!

Kuopion kaupungin ilkivallan vastainen työryhmä lanseeraa nuorille suunnatun valokuvauskilpailun teemalla ”Ilkivallaton Kuopio ilkivaltaa vastaan”. Kilpailu käynnistyy 3.9.2014 ja päättyy 10.10.2014.

Kouluverkoston tarkastelutyöhön avattu nettisivut – keskustele tärkeästä aiheesta

Kouluverkosto-sivusto on nyt avattu ja sitä päivitetään selvitystyön edetessä. Sivustolla on käytössä keskustelualusta, jossa voi käydä keskustelua ja jättää kommentteja kouluverkoston tarkasteluun liittyen.

Kalpalainen ja kuopiolainen ei kiusaa!

KalPa Hockey Oy ja Juniori-KalPa järjestävät jälleen laajamittaisen koulukiertueen Kuopion seudun ala-kouluissa syksyllä 2014. Tänä vuonna koulukiertueen teemoina ovat monipuolinen liikunta sekä kiusaamisen ja syrjäytymisen ehkäisy. Kuopion kaupunki toimii yhteistyössä KalPan kanssa koulukiertueella...

Avoimet varhaiskasvatuspalvelut pyörähtävät käyntiin 18.8.2014

Avoimet varhaiskasvatuspalvelut pyörähtävät käyntiin Kuopiossa maanantaina 18.8.2014. Avoimet varhaiskasvatuspalvelut on osa kunnallista päivähoitoa. Kuopiossa tarjotaan avointa päiväkotitoimintaa, kerhotoimintaa ja tilapäishoitoa.

Kansalaisopiston opinto-opas jaetaan koteihin 13.8.2014

Keskiviikkona 13.8.2014 jaetaan kaikkiin talouksiin Kuopion kansalaisopiston opinto-opas 2014-15. Ilmoittautua voi internetissä (HelleWi) 24 h/vrk tai asiakaspalvelussa aukioloaikoina.

 

Lapsia koulumatkalla reput selässä.
Kuva www.comma.fi/Delany Brendan


OTA YHTEYTTÄ


Kasvun ja oppimisen palvelualue

Vuorikatu 27
70100 Kuopio
Puh. (017) 182 111 (puhelinvaihde)
Faksi (017) 184 210
Sähköpostiosoite:
kasvujaoppiminen(at)kuopio.fi
kirjaamo.kasvujaoppiminen(at)kuopio.fi

Avoinna: ma-pe klo 8 - 15.30
kesä-elokuussa (2.6. alkaen) ma-pe klo 8 - 15

>>>  Kasvun ja oppimisen palvelualueen asiakkuusjohtajat ja palvelupäälliköt

>>>  Palautelomake

>>> TodistusjäljennöstilauksetKoulutilavaraukset


Vakiovaraukset koulujen, liikuntatilojen ja nuorisotilojen ulkopuoliseen käyttöön haetaan sähköisesti Tilatori-palvelulla.
Tarkemmat ohjeet varaushakemuksen tekemiseen ovat Tilatorin sivuilta kohdasta Koulutilavaraukset.

>>> www.kuopio.fi/tilatori