Lyhytosoite


Tämän sivun lyhytosoite on
> www.kuopio.fi/hammas

Takaisinsoittojärjestelmä

Kuopion suun terveydenhuollossa on otettu käyttöön
Nispa-takaisinsoittojärjestelmä.

Suun terveydenhuollon asiakaspalvelu on avoinna
ma-pe klo 7.45-16.00, puh. 017 186 611.

Ajanvaraus hammaslääkäripäivystykseen on arkisin
klo 7.45-16.00, puh. 017 186 611.

Hoitoajan peruutusviestin voi soittaa numeroon 017 186 622.

Palveluseteli

Suun terveydenhuollossa on otettu palveluseteli käyttöön. Palveluseteli on tarkoitettu alkuvaiheessa särkypotilaiden jatkohoitoon.  Palvelusetelillä Kuopion suun terveydenhuolto tukee asiakasta yritykseltä ostettujen palvelujen maksamisessa.

Suun terveydenhuollon palvelusetelin omavastuuosuutta ei huomioida toimeentulotukihakemuksessa.

Hakuaika suun terveydenhuollon palveluseteliyrittäjäksi on jatkuva. Palveluntuottajat valitaan hyväksymismenettelyllä ilman kilpailutusta. Kaikki Kuopion kaupungin asettamat kriteerit täyttävät palveluntuottajat hyväksytään. Hyväksymiskriteerit on kirjattu suun terveydenhuollon palvelusetelin toimintaohjeeseen.

Suun terveydenhuollon palveluseteliin liittyvät prosessit:

- Palveluseteliprosessi (gif)

- Suun terveydenhuollon palveluntuottajaksi hakeutumisen prosessi (gif)

Alla olevat lomakkeet on tarkoitettu palvelusetelituottajille, lomakkeet ovat sähköisesti täytettävissä ja tulostettavissa.

Suun terveydenhuollon palvelusetelin toimintaohje (pdf)

Hakemus palvelusetelipalvelun tuottajaksi (pdf)

Suun terveydenhuollon palveluntuottajan henkilöstöluettelo (pdf)

Suun terveydenhuollon toimenpidehinnasto (pdf)

Suun terveydenhuolto - juurihoidon hinnasto (pdf)

Lisätietoa sidosryhmistä:

- SMARTUM (pdf)

- DIKTAMEN (pdf)

Suun terveydenhuollossa on luovuttu ajanvarauksen muistutuskirjeistä


Yli 18-vuotiaat Kuopion kaupungin suun terveydenhuollon asiakkaat saavat käynniltä mukaansa käyntikortin, johon on merkitty seuraavan tarkastuksen suositeltu ajankohta.

Muutaman vuoden käytössä ollut henkilökohtainen kutsukirje suun terveydenhuoltoon on jäänyt pois. Kirjeiden lähettämisen sijaan asiakkaita kannustetaan huolehtimaan suun terveydestä ja varaamaan itse sovitun hoitovälin mukainen tarkastusaika.

Alle 18-vuotiaille kutsut lähetetään edelleen.

Sähköinen asiointipalvelu


Suun terveydenhuollossa on käytössä sähköinen asiointipalvelu. Asiakas voi tarkistaa, perua tai siirtää hammaslääkäreille ja suuhygienisteille saamiaan hammashoitoaikoja netissä, mutta ei varata uutta aikaa. Aika on siirrettävä sähköisesti viimeistään kaksi päivää ennen varausta. Sähköinen asiointipalvelu ei ole käytössä erikoishammaslääkäreiden ajanvarauksissa.

Palvelun käyttö on mahdollista kaikille Kuopion kaupungin suun terveydenhuollon asiakkaille. Asiakkaita muistutetaan tulevasta vastaanottoajasta tekstiviestillä, joka lähetetään asiakastiedoissa olevaan matkapuhelimeen kaksi päivää ennen vastaanottoaikaa. Peruuttamatta jääneestä ajanvarauksesta peritään 15 vuotta täyttäneeltä henkilöltä 36,20 euron maksu riippumatta siitä, onko tekstiviestimuistutus tullut perille.

Valitettavasti tietosuojasyistä tekstiviestissä ei näy asiakkaan nimeä, ainoastaan aikaa koskevat tiedot. Toivomme, että viestin saaja tarkastaa onko kyseessä hänen oma vai hänen lapsensa / huollettavansa vastaanottoaika. Ennen tekstiviestin saapumista asiakas on saanut tiedon vastaanottoajasta jo aiemmin, joko kirjeitse, puhelimitse tai käydessään vastaanotolla.

Sähköpostiviestipalvelu on käytössä ainoastaan suun terveydenhuollon ajanvarauksissa.

 


PALAUTE


Anna palautetta tai tee kysymyksiä suun terveydenhuoltoon tai sähköisen asioinnin sujuvuuteen liittyvistä asioista.

Yhteistyökumppaneita


KYSin apuvälinepalvelut