Liikunta ja ulkoilu - Uutiset Liikunta ja ulkoilu - Uutiset

Takaisin

Ajankohtaista laduista ja luistelualueista viikon 3 lopulle

Hiihtolatujen ja luistelualueiden hoitotoimenpiteitä tehdään normaalisti viikonlopun aikana.

Hiihto:

Kuopion taajama-alueen hiihtolatujen kunnostamista voi seurata latuinfosta: https://kunto.fluentprogress.fi/LATUKUOPIO/latu_responsive.html;jsessionid=0CEAD76810A980B8CD9E2A0A8A4E1398

Ensi viikon aikana tehdään hiihtokuntoon järven lahtien ylitykset Jynkänlahdessa, Rauhalahdessa ja Särkiniemessä. Myös paljon odotettu keskustan Valkeisenlammen hiihtolatu saadaan kuntoon ensi viikolla.

Tahko:

Laduista on avoinna Tahkolla 33,9 / 64 km, luonnonlunta n. 40 cm. Jäillä on vettä, osa jääreiteistä on poljettu kelkoilla jäätymään. Seuraavana tarvitaan lunta, ennen kun voidaan avata reittejä. Myös hiihtosilta kaipaa lisää lunta. Tahkon reittipoolin palvelutakuun mukaan avoinna olevat ladut kunnostetaan aamuisin klo 9 mennessä mikäli ladun hoito sitä vaatii ja olosuhteet sallivat. Lumisadepäivinä ensimmäisenä kunnostetaan klo 9 mennessä valaistulatu välillä Tahko-Nilsiä.

Tahkon alueen avoinna olevat ladut ja moottorikelkkareitit voit tarkistaa Reittipoolista: www.tahkonreittipooli.fi

Tahkon reittipooli vastaa Nilsiän-Tahkon alueen latujen ja moottorikelkkareittien talviaikaisesta kunnossapidosta. Reittipoolin tulot muodostuvat yritysten ja yksityisten vapaaehtoisista poolimaksuista sekä Kuopion kaupungin rahoitusosuudesta.
 

Luistelu:

Lippumäen ja Aurinkorinteen luistelualueen koppiin on kohdistunut ilkivaltaa. Koppi on nyt remontissa, koska ovi oli rikottu ja täysin irti. Toivomme silminnäkijöitä kertomaan havainnoista poliisille, jotta tekijä saataisiin kiinni. Polisiin täytyy ottaa yhteyttä aina, jos näkee ilkivaltaa tehtävän liikunta-alueilla.


Uutiset aiheittain Uutiset aiheittain