Asuminen ja ympäristö – Uutiset Asuminen ja ympäristö – Uutiset

Takaisin

Anna palautetta Tahkon matkailukeskuksen kehittämissuunnitelmiin

Tahkon matkailukeskuksen keskustan liikennejärjestelyjen ja -ympäristön kehittämishankkeen toisen vaiheen luonnos on nähtävillä 2 viikon ajan. Luonnoksesta voi antaa palautetta 4.12. mennessä kaupungin verkkosivuilla.

Euroopan aluekehitysrahaston tukema Tahkon matkailukeskuksen keskustan liikennejärjestelyjen ja -ympäristön kehittämishanke on edennyt yleissuunnitelman toisen vaiheen luonnoksen esittelyyn. Ensimmäisen vaiheen luonnoksiin saadun palautteen sekä kaupungin kiteytettyjen tavoitteiden perusteella Kuopion kaupungin strateginen maankäyttö on laatinut toisen vaiheen luonnoksen Tahkon keskusta-alueen maankäytön, liikenneympäristön ja kaupunkirakenteen kehittämiseksi.

Toisen vaiheen luonnos on nähtävillä kahden viikon ajan osoitteessa www.kuopio.fi/tahkon-keskustan-kehittaminen, jossa luonnosta voi myös kommentoida. Osoitteesta löytyvät myös hankkeen alkuvaiheen taustaselvitykset.

Yleissuunnitelman toisen vaiheen luonnoksen pohjalta tullaan laatimaan lopullinen yleissuunnitelmaehdotus vuoden 2019 loppuun mennessä. Lopulliseen ehdotukseen voi vaikuttaa antamalla palautetta nyt nähtävillä olevaan luonnokseen.

Lisätietoja:
yleiskaavapäällikkö Heli Laurinen, 044 718 5430, heli.laurinen@kuopio.fi
sekä
kaavoitusarkkitehti, Sonja Tilaeus, 044 718 5432, sonja.tilaeus@kuopio.fi


Uutiset aiheittain Uutiset aiheittain