Tapahtumauutiset Tapahtumauutiset

Takaisin

ANTI-festivaali alkaa kuukauden päästä – Live Art -taiteen huiput Kuopiossa

ANTI – Contemporary Art Festival 2019 lähestyy! Festivaali alkaa 10. syyskuuta Kuopiossa. Mukaan on kutsuttu kansainvälisesti menestyneitä, palkittuja taiteilijoita ja kotimaan kiinnostavimpia esitystaiteen tekijöitä.

Vuoden teemana on kuolema. Festivaalin ohjelmisto tarkastelee erilaisia kuoleman toisintoja ja pyrkii avaamaan ajattelua suhteestamme kuolemaan ja moniin sitä ympäröiviin ilmiöihin. Ideat kuolevat, aikakaudet loppuvat, materiaalit vanhentuvat, esineet rikkoutuvat, teknologia korvaa itsensä, paikkoja hylätään, luonto tuhoutuu, sosiaaliset ja poliittiset ideologiat kaatuvat, ja kasvi-, eläin- ja ihmiselämä on rajallinen.

ANTI Festival International Prize for Live Art -palkinto jaetaan 14.9. Voittajaehdokkaiden teokset esitetään ensimmäistä kertaa palkinnon historiassa osana festivaaliohjelmistoa!

Taiteellisen ohjelmiston lisäksi festivaaliviikolla järjestetään erilaisia keskustelutilaisuuksia ja jo neljännen kerran järjestettävä Future DiverCities Lab -taiteilijalaboratorio 3.-15.9.2019.

Tutustu päivitettyihin ohjelmistotietoihin ja aikatauluihin, sekä varaa paikkasi esityksiin tapahtuman verkkosivuilta!
Liity myös Facebook-tapahtumaan pysyäksesi mukana ajankohtaisimmissa festivaaliuutisissa!

Lisätietoja: Jyri Väisänen, 050 305 2005, jyri@antifestival.com.