Tapahtumauutiset Tapahtumauutiset

Takaisin

Ehkäisevän päihdetyön viikko 4.-8.11.

Ehkäisevän päihdetyön viikolla 4.-8.11. järjestetään useita päihteisiin liittyviä tapahtumia ja keskustelutilaisuuksia.

Kuopion kaupunginkirjastolla pääsee lainaamaan maanantaina 4.11. klo 17-19 ja perjantaina 8.11. klo 11-13 eläviä kirjoja. Elävässä kirjastossa kirjojen sijaan lainataan aitoja ihmisiä keskusteluun. Paikalla tapahtumassa mielenterveys- ja päihdetaustaisia koulutettuja kokemusasiantuntijoita. Tervetuloa kuulemaan tarinoita elämästä, selviytymisestä ja toivosta!

Tiistaina 5.11. päihdetyön toimijat tarjoavat kahvit ja juttuseuraa torin alla Apajassa klo 9-13.

Kino Kuvakukossa (Vuorikatu 27) nähdään keskiviikkona 6.11. elokuva Veran maaginen elämä. Elokuvan yhteydessä on keskustelutilaisuus. 

Selvät Sävelet -verkoston järjestämässä tapahtumassa KYS:in aulassa torstaina 7.11. klo 9-13 on tarjolla tietoa kuopiolaisista päihdetoimijoista ja eri päihteistä. Tule jutustelemaan ja tutustumaan toiminnallisiin esittelypisteisiin ja hakemaan tietoa päihteistä.

Miten suojata lasta peli- ja päihdeongelmilta? -tilaisuudessa pääsee keskustelemaan lasten päihde- ja peliasioista perjantaina 8.11. klo 10-12 Perheentalolla (Lapinlinnankatu 14).

Tilaisuudet ovat ilmaisia ja avoimia kaikille ja niiden järjestäjänä toimii Kuopion kaupungin ehkäisevä päihdetyö kumppaneineen. Seuraa ehkäisevän päihdetyön viikon ohjelmaa sosiaalisessa mediassa: