Uutiset Uutiset

Takaisin

Fin5 Suomen suunnistusviikko saapuu Kuopio-Tahkolle

Kansainvälisiäkin osallistujia Suomeen houkutteleva Fin5 suunnistusviikko saapuu Kuopio-Tahkolle 14.-19.7.2019.  Ensimmäinen ja toinen osakilpailu kilpaillaan Rautavaaran lentokeskuksella, ja loput kolme osakilpailua Tahkon alueella. Kuopion kaupunginjohtaja Jarmo Pirhonen on tapahtuman suojelija.

Perinteiseksi muodostunut Fin5 Suomen Suunnistusviikko kokoaa yhteen suunnistajia ympäri Suomen ja maailman; tapahtumaan on osallistumassa yli 20 kansallisuutta. Tapahtumarikas Kuopio-Tahkon alue saa suunnistajat vieraakseen kolmen viimeisen osakilpailun ajaksi, joista ensimmäinen kilpaillaan Tahkon kylässä ja kaksi viimeistä Tahkovuorella. Kilpailun aikana liikkumista Tahkovuoren rinteillä on rajoitettu paikoittain.

Myös lapset pääsevät osaksi suunnistusviikon tunnelmia PerheRR-sarjan mukana. Radalla lapset pääsevät yhdessä etsimään rasteja vanhempiensa kanssa leikkimielisissä tunnelmissa. Tapahtuma tarjoaa aikuisille suunnistajille eri tasoisia sarjoja, joten ammattilaiset ja vähemmän suunnistaneet löytävät omalle tasolleen sopivat radat.

Lisätietoja löydät Fin5 suunnistusviikon omilta nettisivuilta.