Uutiset Uutiset

Takaisin

Häiriötiedote: Venttiilin korjaus Inkilänmäellä 15.10.2019

Kuopion Vesi jatkaa viikolla 41 aloitetun vuotavan runkoventtiilin korjaamista Inkilänmäenkadun ja Ritosenkujan risteyksen läheisyydessä, jonka vuoksi vedenjakelu katkeaa karttaan merkityllä alueella tiistaina 15.10.2019 klo 09:00-19:00. Runkovesijohdon sulkemistyön yhteydessä vedenlaatuhäiriöt ja paineenvaihtelut ovat mahdollisia Inkilänmäen ja Pihlajaharjun alueella. Asiakkaita kehotetaan välttämään turhaa vedenkäyttöä korjaustyön aikana. Väliaikainen vedenjakelupiste järjestetään Antikkalan P-alueelle Kallantien ja Inkilänmäenkadun risteyksen läheisyyteen.


 
Jos vesi on värjääntynyttä, sitä ei suositella käytettävän juoma- tai talousvetenä ja lisäksi pyykinpesua on syytä välttää. Jos vesi ei ole värjääntynyttä, sitä voi käyttää. Tarvittaessa asiasta voi olla yhteydessä Itkonniemen vesilaitoksen käyttöpäivystykseen, p. 017 185 362.

Tiedote on luettavissa myös internetissä osoitteessa www.kuopionvesi.fi ja Facebookissa osoitteessa www.facebook.com/kuopionvesi.

Kuopion Vedellä on käytössä myös tekstiviestipalvelu vesikatko- ja häiriötiedottamisessa.  Ota tekstiviestipalvelu nyt jo käyttöösi, ja saa tieto vesikatkoista ja vedenlaatuhäiriöistä puhelimeesi: www.kuopionvesi.fi/asiakkaalle/hairioviestien-tilaaminen/


Uutiset aiheittain Uutiset aiheittain