Uutiset Uutiset

Takaisin

HAUSSA: Vireä Virkamies 2019

Kuka julkishallinnon edustaja on toiminut esimerkillisesti ja edistänyt jollakin tavoin kestävää kehitystä vuonna 2019?

Kuopion  Nuorkauppakamarit ry etsii ja palkitsee vuosittain Kuopiossa toimivan Vireän Virkamiehen. Tunnustus on jaettu vuodesta 2008 lähtien ja se jaetaan jo 12. kerran. Tunnustuksella halutaan nostaa esille julkishallinnon edustajia ja heidän saavutuksiaan.

– Haluamme löytää useita esimerkillisesti toimivia virkamiehiä, jotta heidän työnsä yhteisen yhteiskunnan eteen ei jäisi huomaamatta, kertoo projektipäällikkö Asko Toivola.

– Ehdokkaita on jo annettu ilmi tammikuun puolivälistä lähtien, mutta ilmiantoja kaivataan lisää, sillä hyviä ehdokkaita on varmasti paljon enemmän, jatkaa Toivola.

Vuoden 2019 palkittavan Vireän Virkamiehen valintaperusteina on kestävän kehityksen tavoitteiden edistäminen.

– Kestävän kehityksen tavoitteet pitävät paljon sisällään ympäristöön, sosiaaliseen vastuuseen, oppimiseen ja tasa-arvoisuuteen liittyviä teemoja, joten ehdotuksia voi tehdä aika laajalti, Toivola iloitsee.

Vuoden 2019 Vireää Virkamiestä haetaan 14.2.2020 asti ja palkitseminen tapahtuu Kuopion Nuorkauppakamarin perinteisen Kaupungintalon vierailun yhteydessä 24.2.2020.

Voit ilmiantaa vireän virkamiehen lomakkeen kautta.


Lisätiedot:
Asko Toivola
050 464 0072
asko.toivola(at)jci.fi

Nuorkauppakamari on nuorten aikuisten kansainvälinen kouluttautumisjärjestö. Se pyrkii vaikuttamaan yhteiskuntaan kehittämällä jäsentensä johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä. Suomessa toimii yli 70 paikallista nuorkauppakamaria ja varsinaisia jäseniä on noin 2500. Maailmanlaajuisesti Nuorkauppakamarissa on yli 170 000 jäsentä. Nuorkauppakamarin kansainvälisiä jäseniä ovat olleet esimerkiksi Bill Clinton, Kofi Annan, Jacques Chirac ja Al Gore.


Uutiset aiheittain Uutiset aiheittain