Kulttuuriuutiset Kulttuuriuutiset

Takaisin

Hopeatähti-sarja tekee paluun Kino Kuvakukossa

HOPEATÄHTI, "eläkeläisten elokuvakerho", on elokuvien esityssarja, joka tarjoaa uutuuksia ja laatuelokuvia monipuolisen kausiohjelman puitteissa. Kerho on kaikille avoin, mutta erityisesti senioriväestölle suunnattu. Lippujen hinta on edullinen ja esityskohtainen (7 € / 8 €). Kerholla ei ole erillistä jäsenmaksua, maksat lipun vain niihin esityksiin, joihin saavut. Kaikki elokuvat ovat joko suomenkielisiä tai niissä on suomenkielinen tekstitys. Kaikki esitykset pidetään Kino Kuvakukossa, Vuorikatu 27, Kuopio.  

Suositun HOPEATÄHTI-esityssarjan syyskausi 2021 alkaa tiistaina 21.9.2021. HOPEATÄHDEN comeback-paluupäivälle 21.9.2021 on tulossa kaksi esitystä, klo 13 ja 15.30, lipunmyynti avautuu jo klo 12. Kauden aloitusleffaksi saadaan odotettu, pirskahteleva kotimainen uutuuskomedia 70 on vain numero, jonka pääosassa loistaa Hannele Lauri. Syyskausi jatkuu tiistaina tiistaina 5.10. toisella hienolla uutuudella, vuoden 2021 Oscar-voittajaelokuvalla (paras miespääosa, paras sovitettu käsikirjoitus) Isä (The Father). Kyseessä on koskettava ja intiimi draama, jonka pääroolissa nähdään huikean hyvä Anthony Hopkins

Tästä eteenpäin kauden esitykset jatkuvat aina joulukuulle asti. Katso koko syksyn ohjelmisto osoitteesta: https://isakry.fi/hopeatahti-kerho/
 

Tietoja elokuviin saapumisesta

Kuvakukossa noudatetaan julkisia kulttuuritilaisuuksia koskevia viranomaissuosituksia ja -määräyksiä johtuen koronaepidemiasta. 
Lisätietoja: www.kuvakukko.fi. Paikalle ei tule saapua, jos tiedät sairastuneesi tai altistuneesi koronatartunnalle tai jos sinulla on minkäänlaisia hengitystieinfektioon viittaavia oireita. Vahva suositus on, että olet jo saanut ns. täyden covid-19-rokotesuojan, eli 2 koronarokotetta. 
 
Lipunmyynti suoraan ovelta, n. ½ tuntia ennen esityksen alkua. HUOM. Kauden avauspäivänä ti 21.9. ovet avataan jo klo 12, jolloin lippuja tarjolla jo päivän molempiin (klo 13 ja klo 15.30) Hopeatähti-esityksiin. 
 
Maksutapa: käteinen, varaathan mieluiten tasarahan. Näin toimien voimme minimoida kontaktit koronaepidemian aikana. Kiitos vastuullisuudesta!  

Ohjelmamuutokset mahdollisia.

Järj. Alueellinen elokuvakeskus ISAK ry