Uutiset Uutiset

Takaisin

Hyvän mielen kioskilta virtuaalista ajanvietettä koteihin

Poikkeusoloissa on erityisen tärkeää vaalia omaa henkistä ja fyysistä hyvinvointia sekä pitää yllä hyvän arjen rutiineja:

  • syö terveellisesti ja nuku riittävästi
  • pidä itsesi liikkeellä: kuntoile kotona tai liiku luonnossa 
  • tee itsellesi mielekkäitä asioita
  • pidä yhteyttä perheenjäseniisi ja ystäviisi puhelimitse ja netin kautta
     

Vaikka Kuopion kaupungin kulttuurilaitokset, liikuntapaikat ja muut hyvinvointipalvelut ovat suljettuna Valtioneuvoston uuden linjauksen mukaan 13.5. asti, se ei tarkoita sitä, etteikö näistä asioista voisi nauttia vaikka kotisohvalla tai olohuoneen lattialla.

Hyvän mielen kioskille on kerätty erilaisia Kuopion kaupungin ja myös muiden toimijoiden tarjoamia kulttuuri- ja liikuntavinkkejä sekä apua elintapamuutoksiin. Sisältöä päivitetään jatkuvasti, kun uutta materiaalia on saatavilla. Ehkä juuri nyt on hyvä hetki oppia uutta, huolehtia kunnosta, parantaa elintapoja tai nauttia elämyksistä, joihin ei aiemmin ollut aikaa tai mahdollisuutta? Kioskilta löytyvät seuraavat kategoriat: Kirjasto, Kulttuuri, Musiikki, Liikunta, Luennot ja Elintapamuutokset.

Tutustu Kuopion kaupungin Hyvän mielen kioskiin ja valitse hyllyltä omaa mieltäsi virkistävä herkkupala: www.kuopio.fi/hyvanmielenkioski


Uutiset aiheittain Uutiset aiheittain