Sosiaali- ja terveyspalvelut – Uutiset Sosiaali- ja terveyspalvelut – Uutiset

Takaisin

Influenssarokotukset alkavat Kuopiossa 31.10.2022

Vuoden 2022 kausi-influenssarokotukset alkavat Kuopiossa viikolla 44. Ajanvaraus aukeaa 10.10. ja rokotukset käynnistyvät 31.10. Maksuttomia rokotuksia annetaan Apajassa ja sivuasemilla sekä neuvoloissa. Neuvoloissa rokotukset alkavat marraskuussa, ja niistä tiedotetaan myöhemmin lisää. 

Influenssarokotusajan Apajaan voi varata vain riskiryhmään eli maksuttomaan rokotukseen oikeutettu henkilö: Influenssarokote - THL.

Omalla reseptillä hankittuja rokotteita annetaan vain ajanvarauksella tiimeissä tai rokotusvastaanotolla, omassa työterveyshuollossa, koulu- ja opiskeluterveydenhuollossa tai neuvoloissa.

Halutessaan kuntalainen voi ottaa influenssarokotuksen yhteydessä koronarokotteen ja pneumokokkirokotteen. Pneumokokkirokote on omakustanteinen ja reseptillä hankittava, ja asiakkaan täytyy tuoda se itse mukanaan.

Tiedotamme rokotusajoista ja muista tiedoista tarkemmin verkkosivuillamme tulevien viikkojen aikana. Lehti-ilmoitus influenssarokotuksista julkaistaan paikallislehdissä viikolla 40, eli 3.10. alkavalla viikolla. Ilmoitus julkaistaan tuolloin myös kaupungin verkkosivuilla kausirokotukset-sivulta

(Korjattu 23.9. klo 17.55 tieto ilmoittamisajasta paikallislehdissä.)