Sosiaali- ja terveyspalvelut – Uutiset Sosiaali- ja terveyspalvelut – Uutiset

Takaisin

Influenssarokotukset alkavat maanantaina 12.11.2018

Kausi-influenssarokotukset alkavat Kuopiossa maanantaina 12.11. Rokotusviikkojen 46-47 ja 50 aikana hoitotiimien vastaanotolla hoidetaan vain kiireelliset asiat, koska useat hoitajat ovat rokottamassa ja vastaanottoja on rajoitetusti.

Tiedot ilmaisen kausi-influenssarokotteen saavista kohderyhmistä sekä tarkemmat terveysasemien ja neuvoloiden rokotusajat löytyvät kaupungin internetsivuilta www.kuopio.fi/fi/kausirokotukset -> Influenssarokotukset Kuopiossa syksyllä 2018.

Joukkorokotusten lisäksi hoitajat roko­ttavat omia asiakkaitaan kaikilla terveysasemilla vastaanottojen yhteydessä. Lisätietoa rokotuksista voi kysyä oman alueen hoitajilta sekä puhelinnumeroista 017 186 547 arkisin klo 8 - 11 ja 017 186 560 arkisin klo 10 - 11.

Pneumokokkirokotteella voi välttää keuhkokuumeen

Influenssarokotuksen yhteydessä on mahdollisuus ottaa pneumokokkirokote. Tavallisimmillaan pneumokokkibakteeri aiheuttaa keuhkokuumetta, ja riski sairastua siihen kasvaa iän myötä. Pneumokokkirokote on omakustanteinen ja vaatii reseptin. Jos olet kiinnostunut pneumokokki­rokotuksesta, ota yhteys vastaanottotiimiisi ja tarkista rokotustarpeesi.


Kuopion kaupunki, perusturvan ja terveydenhuollon palvelualueet


Uutiset aiheittain Uutiset aiheittain