Uutiset Uutiset

Takaisin

IX Kuopion alueen brändiseminaari 29.1.2020

Vuotuinen Kuopion alueen brändiseminaari järjestetään Kuopion Musiikkikeskuksella keskiviikkona 29.1.2020. Seminaarissa luvassa monia innostavia ja mielenkiintoisia puheenvuoroja, elämän oivalluksia sekä rakastettuja Pecha Kucha -esityksiä.

Seminaarin aamupäivässä keskitytään matkailun teemoihin alueellisesta ja globaalista näkökulmasta. Tutkimuksellista ulottuvuutta seminaariin tuovat tutkijat sekä ihmisläheisiä tarinoita alueen yrittäjät. Lisäksi brändiseminaarissa kuullaan alueen matkailun ja markkinoinnin ajankohtaisia kuulumisia sekä bränditutkimuksen tuloksia.

Sarjayrittäjä, brändijohtaja Peter Vesterbacka on harvinainen vieras Kuopiossa ja nyt Vesterbacka saapuu Kuopion alueen brändiseminaariin.  Vesterbackalla on yli 20 vuoden kokemus brändien ja yhteisöjen rakentamisesta kuten Rovion Angry Birds ja Slush kasvuyritystapahtuma. Vesterbacka haluaa kyseenalaistaa totuttuja toimintatapoja ja haastaa tekemään isommin, nopeammin ja rohkeammin.

Professori Arto O. Salosen asiantuntijuus liittyy kestävään yhteiskuntaan, kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja merkitykselliseen elämään. Tulevaisuutta voidaan tehdä, ja Salosen lähestymistapa onkin tieteidenvälinen ja tulevaisuussuuntautunut. Uniikin puhetavan omaava vangitseva esiintyjä inspiroi ja avartaa ihmisenä olemista.

Matkailualueiden välinen kilpailu kiristyy entisestään ja alueet kilpailevat usein samoilla tai vastaavilla ominaisuuksilla. Mikä on matkailun brändäyksen tilanne Itä-Suomessa tällä hetkellä?  Itä-Suomen yliopiston matkailun verkkoliiketoiminnan tutkimuspäällikkö Juho Pesonen tulee kertomaan asiasta tutkimuksen näkökulmasta.

 - On vaikea tavoittaa juuri niitä oikeita kohderyhmiä juuri oikealla hetkellä, jos matkakohteen brändi ei ole kunnossa. Erityisesti matkustuspäätöksiä tehdessä matkakohteiden brändeillä on paljon merkitystä, kertoo Pesonen. Juho Pesonen arvioi myös, että Järvi-Suomessa kaivataan merkittävää yhteistyön laajentamista kansainvälisesti vetovoimaisen brändin rakentamiseksi.

Rakastetut Pecha Kucha esitykset pitävät stand-up koomikko Teemu Vesterinen, Taiga Conceptin toimitusjohtaja Maarit Sinikangas ja Anna-Liisa Toivanen Tahko.me Majoituspalveluista. Brändiseminaarin jatkojen isäntänä toimii European Region of Gastronomy Kuopio 2020 Puijon majalla.
Seminaarin ohjelma: www.brandiseminaari.fi

Kuopion alueen brändiseminaarin järjestävät Kuopion alue ja MARK Kuopio.

Lisätietoja antavat:

Aki Karkulahti, Call to Action, puh: 949 832 9176, sähköposti: aki@cta.fi
Terhi Viiliäinen, Viima Konsepti, puh: 044 975 4900, sähköposti: terhi@viimakonsepti.fi


Uutiset aiheittain Uutiset aiheittain