Kulttuuriuutiset Kulttuuriuutiset

Takaisin

J. Karjalaisen kevätkiertue päättyy 25.3. Kuopion Musiikkikeskukseen

Lauantaina 25.3. klo 19 Kuopion Musiikkikeskuksen Konserttisali täyttyy maanläheisestä, positiivisesta meiningistä, kun yleisön kestosuosikki J. Karjalainen yhtyeineen vierailee Kuopiossa. Edellisvuosilta keikkaohjelmistoa on muokattu uuteen uskoon, ja Kuopion keikalla kuullaan myös kappaleita, joita bändi ei ole esittänyt pitkään aikaan. Halki Suomen kulkenut J. Karjalaisen kevätkiertue päättyy Kuopion Musiikkikeskukseen.

J. Karjalainen on yksi kaikkien aikojen suosituimmista laulajista, lauluntekijöistä, tarinkankertojista ja oman tiensä kulkijoista Suomessa. Omaa luokkaansa Karjalainen on ollut amerikkalaisen musiikkiperinteen sovittamisessa suomalaisiin oloihin.

Levytysuransa J. Karjalainen aloitti jo vuonna 1981, ja ensimmäinen varsinainen suurhitti, Doris julkaistiin vuonna 1985. Ajan myötä myös Dorista edeltänyt Ankkurinappi on noussut pitkäikäiseksi klassikoksi, ja Doriksen jälkeen hittejä on syntynyt pitkä lista: Sekaisin, Mies jolle ei koskaan tapahdu mitään, Telepatiaa, Villejä lupiineja, Kolme cowboyta, Missä se Väinö on?, Laura Häkkisen silmät, Verinen mies ja monet muut hienot laulut, joista on tullut kiinteä osa suomalaista äänimaisemaa.
Karjalaisella on taiteilijana ollut taipumus kulkea yllättäviinkin suuntiin. Viime vuosikymmenen jälkipuoliskolle ajoittunut, tutkimusretki banjolla soitettuun amerikan-suomalaiseen perinnemusiikkiin oli sekä taiteellinen että kaupallinen menestys.
Järjestäjä: Kuopion Musiikkikeskus

Liput: 36 €. Hinta sisältää Kuopion Musiikkikeskuksen palvelumaksun 2 €/ lippu. Palvelumaksut vaihtelevat ostopaikasta riippuen.

Myynti: Kuopion Musiikkikeskus (Kuopionlahdenkatu 23), Kuopion kaupunginteatteri (Niiralankatu 2), Sokos Kuopio, Kuopio Info kauppakeskus Apajassa sekä Lippupisteen myyntipisteet kautta maan. Musiikkikeskuksen ja kaupunginteatterin yhteinen palvelunumero: 0600 96 100 (1,98 €/ min. + pvm). eLiput: www.lippu.fi.


KUOPION MUSIIKKIKESKUS
Tuottaja-tiedottaja Elina Prepula, puh. 044 718 2364, elina.prepula(at)kuopio.fi

www.kuopionmusiikkikeskus.fi | Facebook: KuopionMusiikkikeskus | Youtube: KuopioMusiikkikeskus | Instagram: kuopionmusiikkikeskus