Kulttuuriuutiset Kulttuuriuutiset

Takaisin

Joulukuun uutuudet Kino Kuvakukossa

Tulevana perjantaina nähdään Kuvakukossa sotaelokuvien kenraalikuntaan ylennetty 'Ilmestyskirja. Nyt' digirestauroituna versiona, ja nyt vihdoinkin leikattuna juuri siihen muotoon johon ohjaaja Francis Ford Coppola sen alunperinkin halusi. 'Ilmestyskirja. Nyt - The Final Cut'in ensi-ilta siis perjantaina 13.12. klo 19.

Lauantaina 14.12. ensi-illassa klo 13 Fernando Meirellesin 'Kaksi paavia', jonka pääosissa Anthony Hopkins ja Jonathan Pryce.

20.12. ensi-iltaan on tulossa 'Selim - erään säveltäjän elämä'. Musiikkipitoisen draamaelokuvan keskiössä on Selim Palmgrenin ja laulaja Maikki Järnefeltin rankka ja traaginen rakkaustarina. Pienellä budjetilla ja lähestulkoon vain porilaisvoimin tehty elokuva on kunnianhimoinen näyte satakuntalaisesta arthouse-osaamisesta.

26.12. ennakkoensi-illassa nähdään Cannesin filmifestivaaleilla suursuosion saanut 'Nuoren naisen muotokuva', jonka pääosissa loistavat Adele Haenel ja Noemie Merlant. Kirvelevän upealla ohjauksellaan Céline Sciamma nousee nykyohjaajien kärkeen.

22.12. sunnuntaina klo 13 on vapaapääsyinen Suomen Majakkaseuran elokuvanäytäntö, jolloin nähdään jälleen Majakka-aiheisia lyhytelokuvia. Klo 15 Majakkaleffojen jälkeen esitetään itseoikeutetusti 'The Lighthouse'.

Hyvissä Kuvissa torstaina 12.12. 'Kapernaum'.

3.1. on tulossa ensi-iltaan Catherine Deneuven tähdittämä Kore-eda Hirokazun uutuusohjaus 'Fabiennen muistelmat'.

Tervetuloa elokuviin!
www.kuvakukko.kuopio.fi


Uutiset aiheittain Uutiset aiheittain