Tapahtumauutiset Tapahtumauutiset

Takaisin

Juice-elokuvaa juhlitaan Kuopiossa 11.12. näyttävin menoin

Kuopiolaisilla on mahdollisuus nähdä Juice-elokuva ja päästä mukaan Juice-huumaan jo ennakkoon: elokuvan maailmanensi-iltajuhlia vietetään Juicen kotikaupungissa Kuopiossa 11.12.2018. Ilta huipentuu Juice Originals -yhtyeen ainutlaatuiseen konserttiin.

Varsinaisen ensi-iltansa elokuva saa Kuopiossa ja Tampereella 21.12. sekä muualla Suomessa tapaninpäivänä 26.12.

Juice-elokuvan maailmanensi-iltajuhlissa 11.12. yleisöllä on mahdollisuus katsoa Juice-elokuva Finnkino Scala -elokuvateatterissa (Ajurinkatu 16, Kuopio). Teatterin kaikki salit on varattu Juice-elokuvalle. Ovet avataan klo 18.30, ja itse näytös alkaa klo 19.15. Ennen varsinaista esitystä paikalla voi nauttia punaisen maton tunnelmasta yhdessä elokuvan näyttelijöiden ja tekijöiden kanssa.

– Juice koskettaa suurta yleisöä, ja sen vuoksi haluamme tarjota kenelle tahansa mahdollisuuden osallistua kutsuvierasjuhliin, kommentoi elokuvan tuottaja Marko Talli.

Leffan jälkeen juhlat jatkuvat Kuopion Musiikkikeskuksessa Juice Originals -yhtyeen konsertilla

Leffan jälkeen ensi-iltajuhlat jatkuvat Kuopion Musiikkikeskuksessa (Kuopionlahdenkatu 23, Kuopio), jossa luvassa on Juice Originals -yhtyeen konsertti. Musiikkikeskuksen ovet avataan yleisölle kello 20.45. Bändi aloittaa kello 21.30.

Elokuvan musiikin säveltänyt Anssi Tikanmäki johtaa orkesteria, jossa nähdään Juicen eri yhtyeissä soittaneet Jari Yliaho, Safka Pekkonen, Juuso Nordlund, Hannu Tervaharju, Antti Tammilehto, Vesa Sytelä, Eljas Tikanmäki ja Eemil Tikanmäki. Yhtyeen solisti on Juice-elokuvan päätähti Riku Nieminen. Illan aikana kuullaan Juicen legendaarisimpia kappaleita pitkästä aikaa liveolosuhteissa ja alkuperäisten soittajien esittämänä.

Liput ensi-iltajuhlaan alken 35 euroa. Lipunmyynti juhliin alkaa keskiviikkona 14.11. kello 10 Finnkinon verkkosivuilla osoitteessa www.finnkino.fi.

Elokuvan kesto: 105 min. Ensi-iltajuhlan ikäraja on 18 vuotta, sillä sekä Finnkinon teatterissa että konserttipaikoissa on anniskelu.

Nuorta Juicea näyttelee kuopiolainen Silmu Ståhlberg

Juice-elokuvan päärooleissa nähdään Riku Nieminen ja Iida-Maria Heinonen. Nuorempaa Juhani ”Juice” Leskistä elokuvassa näyttelee 11-vuotias kuopiolainen Silmu Ståhlberg. Elokuvan ohjaa Teppo Airaksinen ja tuottaa Marko Talli. Elokuvan on käsikirjoittanut Antti Heikki Pesonen.