Uutiset Uutiset

Takaisin

Juice-elokuvan kuvaukset jatkuvat Savossa – mukaan haetaan avustajia

Juice Leskisen elämästä kertovan elokuvan kuvaukset jatkuvat Savossa kesäkuussa. Kesäjaksot kuvataan 4. - 5.6.2018.

Elokuvaan kaivataan runsaasti avustajia. Maanantaina 4.6.2018 Kuopion Rytkyllä kuvattavaan 1960-luvun tanssilavakohtaukseen haetaan 18-40-vuotiaita henkilöitä, joilla on luonnollisen väriset, pitkät tai puolipitkät hiukset. Ylikasvanut hiusmalli sekä parta tai viikset ovat toivottuja. Kohtauksen avustajilla ei saa olla ripsipidennyksiä, geelikynsiä eikä näkyviä tatuointeja tai lävistyksiä. Valmis 70-luvun hippityyli ja rento rock-asenne luetaan eduksi.

Avustajaksi maanantai-päivällä 4.6. kuvattavaan kohtaukseen voi hakea sähköpostitse juice (at) yellowfilm.fi kertomalla itsestä nimen, iän ja puhelinnumeron. Lisäksi tuotantoyhtiö tarvitsee hakijan pituuden ja painon, vaatekoon ja kengännumeron sekä tiedon, onko aiempaa esiintymiskokemusta tai erityistaitoja. Mukaan tulee liittää kasvo- ja kokovartalokuva. Aiempi kokemus ei ole välttämätön elokuvaan mukaan pääsemiseksi.

Tiistaina 5.6. kuvataan puistokeikkakohtausta, johon kaikki yli 15-vuotiaat ovat tervetulleita. Ulkonäkökriteereitä ei ole. Hakeakseen mukaan tarvitsee vain lähettää nimi- ja yhteystiedot sähköpostitse osoitteeseen juice (at) yellowfilm.fi.

Elokuvan ohjaa Teppo Airaksinen ja tuottaa Marko Talli. Käsikirjoittajana toimii Antti-Heikki Pesonen. Elokuvan tuottaa Yellow Film & TV. Pääroolissa nähdään Riku Nieminen  ja nuorempaa Juhani ”Juice” Leskistä näyttelee 11-vuotias kuopiolainen Silmu Ståhlberg.  

 


Uutiset aiheittain Uutiset aiheittain