Kulttuuriuutiset Kulttuuriuutiset

Takaisin

Kansalaisopistojen suosituimmat kurssit täyttyvät jo toukokuussa

Ilmoittautuminen Kuopion ja Siilinjärven kansalaisopistojen tulevan lukuvuoden kursseille alkaa maanantaina 20.5.2019. Uuden harrastuksen voi löytää tuhansien kurssien joukosta.

Tänä vuonna Kuopion ja Siilinjärven kansalaisopistojen ilmoittautuminen alkaa ensimmäistä kertaa samana päivänä. Kuopion kansalaisopiston kursseille voi ilmoittautua kello 10.00 alkaen ja Siilinjärven kursseille puolituntia aiemmin eli kello 9.30 alkaen.

Kuopion ja Siilinjärven kansalaisopiston kursseihin voi tutustua opistojen omilla verkkosivuilla. Voit ilmoittautua verkossa sinulle sopivana aikana tai asiakaspalvelupisteissä käymällä tai soittamalla niiden aukioloaikoina.

Suosituimmat kurssit täyttyvät nopeasti, joten ilmoittautuminen kannattaa tehdä jo toukokuussa. Ilmoittautuminen jatkuu aina kurssin alkuun saakka.

Kuopion kansalaisopiston sähköinen opinto-opas on selattavissa verkossa ennen juhannusta. Painettu opinto-opas on haettavissa jakelupisteissä elokuussa viikolla 33. Opinto-oppaaseen on koottu tulevan lukuvuoden kurssit, luennot ja tapahtumat. Syksyn kurssit alkavat pääsääntöisesti maanantaina 2.9.2019.

Siilinjärven kansalaisopiston sähköinen opinto-opas on luettavissa opiston nettisivuilla viikkoa ennen juhannusta. Painettuna opinto-opas jaetaan pian tämä jälkeen Siilinjärven alueen kotitalouksille. Jakeluaika on 15.–19.6., kun aiemmin opas on jaettu vasta elokuussa. Haluamme kokeilla aikaisen jakelun vaikutusta ilmoittautumisaktiivisuuteen. Syyslukukausi käynnistyy Siilinjärvellä pääsääntöisesti maanantaina 16.9.2019.

Lisätietoja:


Uutiset aiheittain Uutiset aiheittain