Uutiset Uutiset

Takaisin

Kiva kesä kokoaa runsaasti toimintaa lapsille, nuorille ja perheille

Kiva kesä tarjoaa jälleen monipuolista ja hauskaa tekemistä lapsille ja nuorille eri puolilla Kuopiota koulujen kesäloman ajaksi. Tiedossa on paljon hauskaa kesäistä tekemistä, kuten taide- ja liikuntaleirejä, kerhoja, työpajoja, tapahtumia ja retkiä maksutta tai alennushintaan.

Jos kesäsäät eivät suosi, voi lomaa viettää vaikka nuorisotalojen työpajoissa, museoissa tai liikuntahalleissa. Mm. Männistön Latarilla nuorten on mahdollisuus ostaa 1,50 € hintainen lounas. Perheen pienimmille on toimintaa Perheentalolla ja Puistotreffit kokoontuvat tiistaisin Brahen puistossa.

Kuopion museoihin pääsevät aina alle 18-vuotiaat ilmaiseksi, ja museoissa on tarjolla monipuolisia näyttelyitä ja opastuksia eri-ikäisille lomailijoille. (Huom! Kuopion museo on remontin vuoksi suljettu!)

Liikkis-kortilla kaikki alle 18-vuotiaat voivat käyttää rajattomasti Niiralan ja Lippumäen uimahalleja ja niiden kuntosaleja sekä Kuopio-hallin kuntosalia ja juoksurata-aluetta. Kortin hinta on 20 € (+ Terve Kuopio –kortti 7,90 €) ja se on voimassa elokuun loppuun saakka. Kaupungin kuntosaleille on 15 vuoden ikäraja. Sitä nuorempien harjoittelu tapahtuu vanhemman tai valmentajan läsnä ollessa. Turvallisuussyistä alle 13-vuotiaita lapsia ei saa ottaa mukaan kuntosalille.

Tutustu Kiva kesä -ohjelmaan osoitteessa www.kuopionseina.fi/kiva-kesa -> Samalla sivustolla voit myös ilmoittaa omasta lapsille ja nuorille suunnatusta kesätapahtumastasi!

Kiva kesän tapahtumat tuottavat Kuopion kaupunki, sekä kuopiolaisia järjestöjä ja yrityksiä.


Uutiset aiheittain Uutiset aiheittain