Uutiset Uutiset

Takaisin

Kohtaamossa tapahtuu - Kuopion asumisen teemapäivät 18.-19.6.2018

Juhannusviikon maanantaina 18.6. Kuopion alatorin Kohtaamossa esitellään Kuopion asumista, asuntotuotannon näkymiä, kaavoitettavia alueita sekä tonttitarjontaa nyt ja tulevaisuudessa. Kuopion kaupungin asuntotoimenjohtaja Katri Hiltunen, tonttipäällikkö Jarkko Meriläinen sekä kaavoitusarkkitehti Ulla Korhonen ovat paikalla maanantaina klo 10-14 välisenä aikana.

Rakentaminen ja kaavoitus on Kuopiossa aktiivista. Erilaisia asumiseen liittyviä hankkeita on meneillään useita eri puolilla kaupunkia. Lähivuosina käynnistyy muun muassa Savilahden alueen rakentaminen.

Tule kysymään ja keskustelemaan asumisen ja kaavoituksen asioista ja tutustumaan nykyiseen ja tulevaan tonttitarjontaan!

Juhannusviikon tiistaina 19.6. Kuopion alatorin Kohtaamossa esitellään asumisoikeusasumista ja Kuopion asumisoikeusasuntoja. Kuopion asumisoikeusyhtiöt (Asokodit, TA-Asumisoikeus Oy ja Avain Asumisoikeus Oy, Setlementtiasumisoikeus Oy) ovat paikalla klo 10-14 välisenä aikana. Heidän lisäksi paikalla ovat asuntotoimenjohtaja Katri Hiltunen ja asuntosihteeri Tuula Puustinen kaupungin Asuntotoimesta. Tervetuloa kyselemään ja keskustelemaan asumisoikeusasumisesta kanssamme sekä tutustumaan Kuopion asumisoikeusasuntoihin!

Kuopiossa on noin 1100 asumisoikeusasuntoa ja rakenteilla noin 150 uutta asuntoa. Näistä 63 valmistuu vielä tämän vuoden aikana ja loput ensi vuonna. Toistaiseksi asumisoikeusasuminen on Kuopiossa suhteellisen vähäistä ja vain noin 1700 asukasta asuu tässä hallintamuodossa. Osuus kaikista hallintamuodoista on alle 1,5 prosenttia. Asumismuoto kuitenkin kiinnostaa ja kasvattaa koko ajan suosiotaan.

Asumisoikeusasunnoista ja asunnon hakemisesta saa lisää tietoa Kuopion kaupungin Asuntotoimen nettisivuilta osoitteesta: www.kuopio.fi/asumisoikeusasunnot

Lisätietoja asiasta antavat:

Kuopion kaupunki, asuntotoimenjohtaja Katri Hiltunen, 044 718 5050
Kuopion kaupunki, tonttipäällikkö Jarkko Meriläinen, 044 718 5531
Kuopion kaupunki, asuntosihteeri Tuula Puustinen, 0447185053 (asumisoikeusasunnot)
Kuopion kaupunki, kaavoitusarkkitehti Ulla Korhonen 0447 185 412


Uutiset aiheittain Uutiset aiheittain