Tapahtumauutiset Tapahtumauutiset

Takaisin

Koko kaupungin paneelikeskustelu 24.5.

Kuopion Nuorkauppakamari järjestää yhteistyössä Kuopion kaupungin kanssa Koko kaupungin paneelikeskustelu -tapahtuman, jonka tarkoituksena on tuoda yhteen Kuopion asukkaita ja kaupungin päättäjiä. Haluamme kannustaa kaiken ikäisiä kuopiolaisia käymään keskustelua yhteisestä kaupungista ja sen avulla rakentaa yhdessä kaupungin tulevaisuutta.

Paneelikeskustelussa aiheena ovat kuopiolaisten toivomat aiheet niin maaseutualueiden kehittämisestä mielenterveyspalveluiden tarjontaan. Kysymyksiä, palautetta ja kiitoksia kerättiin kevään aikana kaikilta kaupunkilaisilta ja niitä saatiin yhteensä yli 30 kappaletta.

Koko kaupungin paneelikeskustelu järjestetään Kuopion torilla tiistaina 24.5. klo 17 alkaen. Paneelikeskusteluun osallistuu edustajia Kuopion kaupungin johtajistosta. Nuorkauppakamarilaiset toimivat paneelikeskustelun juontajina ja järjestävät leikkimielisen debattikilpailun väliohjelmana. Huonon sään yllättäessä tapahtuma voidaan joutua siirtämään sisälle, jolloin tapahtumaa voi seurata Facebook livenä. Tapahtumasta taltioidaan myös video ja se on katsottavissa jälkikäteen.

Tule sinäkin kuuntelemaan keskustelua kotikaupunkisi tärkeistä aiheista! 

Tapahtuma Facebookissa