Sosiaali- ja terveyspalvelut – Uutiset Sosiaali- ja terveyspalvelut – Uutiset

Takaisin

Koronavirus-palvelupuhelin käynnistyy 19.3.2020

Kuopiolaisille avataan torstaina 19.3.2020 Koronavirus–palvelupuhelin. Palvelupuhelimen numero on 044 704 6700 ja se on avoinna arkisin klo 8-14.

Palvelupuhelimeen 044 704 6700 voi soittaa, mikäli epäilee koronavirus-tartuntaa, tai muissa koronavirukseen liittyvissä asioissa.

Soita virka-aikana terveyskeskuksen hoitotiimiisi tai työterveyshuoltoosi, mikäli sinulla on ylähengitystieinfektio, etkä koe pärjääväsi kotihoidossa. Saat jatkohoito-ohjeet hoitotiimistäsi tai työterveyshuollostasi. Henkeä uhkaavissa hätätilanteissa otathan yhteyttä hätäkeskuksen puhelinnumeroon 112.

Pyydämme seuraamaan ajankohtaisia tiedotteita http://www.kuopio.fi-sivuilta. Kaupungin viestintää ja ohjeistusta koronavirus-tilanteessa voi seurata verkkosivultamme www.kuopio.fi/tietoa-koronaviruksesta. Ajankohtaista tietoa koronaviruksesta on saatavilla myös THL:n verkkosivuilta https://thl.fi.

Koronan neuvontanumerot koottuna

Koronaviestintään liittyvät palvelupuhelinnumerot ovat koottuna kaupungin verkkosivuilla. Katso täältä, mihin soittaa missäkin tilanteessa: www.kuopio.fi/koronavirus-neuvontapuhelimet