Kulttuuriuutiset Kulttuuriuutiset

Takaisin

Kulttuurifoorumi kokoaa yhteen alueen kulttuuritoimijat 22.4.

Kuopion kaupungin Hyvinvoinnin edistämisen palvelualue kutsuu kokoon ensimmäisen kuopiolaisille kulttuuritoimijoille kohdennetun Kulttuurifoorumin 22.4.2021 klo 17-19. Kulttuurifoorumiin ovat tervetulleita kaikki alueen kulttuurikentällä toimivat yhdistykset, taiteilijat, luovan alan yrittäjät ja muut toimijat. Tapahtuma toteutetaan Teams-alustalla, johon osallistumislinkin saa ilmoittautumalla tapahtumaan. Kulttuurifoorumissa keskustellaan yhdessä alueen kulttuurista, tapahtumista ja yhteistyöstä.  
 
Ensimmäisen Kulttuurifoorumin ohjelman avaa Hyvinvoinnin edistämisen johtaja Janne Hentunen, joka esittelee Kulttuuri Kuopio -ohjelmaa. Museolehtori Sanna Reinikainen ja lasten ja nuorten kirjastopalveluiden päällikkö Anu Parviainen esittelevät tiedon ja tarinoiden kortteli Kanttia ja sen mahdollisuuksia kulttuuritoimijoiden näkökulmasta. Kulttuurisuunnittelija Nina Venäläinen kertoo Meidän Kuopio -festivaalista. Lisäksi keskustellaan yhdessä Kulttuurifoorumin toiminnasta, jatkuvuudesta ja päätetään seuraava tapaaminen.  
 
Puheenvuoroa voi pyytää etukäteen ilmoittautumislomakkeella. Puheenvuoro voivat olla mm. lyhyitä toimijaesittelyjä, yhteistyöpyyntöjä, tapahtumien esittelyjä tai ajatuksia foorumin toimintaan liittyen. Ilmoittautumiset kulttuurifoorumiin maanantaihin 19.4. mennessä lomakkeella: https://forms.office.com/r/pwqmDRZm8c

Tervetuloa!