Kulttuuriuutiset Kulttuuriuutiset

Takaisin

Kulttuurifoorumin teemana 26.10. kaupunkikulttuuri ja kaupunkiaktivismi

Kuopion kaupungin Hyvinvoinnin edistämisen palvelualue kutsuu kokoon toisen kuopiolaisille kulttuuritoimijoille kohdennetun Kulttuurifoorumin 26.10.2021 klo 17-19. Kulttuurifoorumiin ovat tervetulleita kaikki alueen kulttuurikentällä toimivat kulttuurilaitokset, yhdistykset, aluekeskukset, taiteilijat, luovan alan yrittäjät ja muut toimijat. Kulttuurifoorumilla on jatkossa vaihtuva teema, johon kulttuuritoimijat voivat itse vaikuttaa. Toimijat saavat kyselyn, jolla teemoja ja Kulttuurifoorumin toimintaa kartoitetaan. 
 
Kulttuurifoorumin teemana on tällä kertaa kaupunkikulttuuri ja kaupunkiaktivismi. Kulttuurisuunnittelija Nina Venäläinen kertoo Meidän Kuopio -festivaalin kokemuksista ja joukkorahoituskokeilun tuloksista. Kaupunkikulttuurin ja kaupunkiaktivismin teemasta tulevat alustamaan kaupunkiaktivisti Jaakko Blomberg ja osallisuuskoordinaattori/valtiotieteiden maisteri Arttu Antila. Tapahtumaan on varattu aikaa yhteiselle keskustelulle teemasta. 
 
Kommenttipuheenvuoroa teemaan ja alustukseen liittyen voi pyytää etukäteen ilmoittautumislomakkeella. Kommenttipuheenvuoron saa muutama teemaan liittyvä toimija. 
 
Kulttuurifoorumi kytkeytyy käynnistyvään Kulttuuri Kuopio -ohjelmaan, jonka keskiössä on Kulttuuri kuuluu kaikille -periaate. Kulttuurisuunnittelija Jonna Forsman toivottaa kaikki alan toimijat mukaan rakentamaan yhteistä Kulttuuri Kuopiota. 
 
Kulttuurifoorumi järjestetään etänä Teamsin kautta. Teams kutsulinkki lähetetään sähköpostilla ilmoittautuneille ennen tapahtumaa. Ilmoittautumiset kulttuurifoorumiin maanantaihin 24.10. mennessä lomakkeella: https://forms.office.com/r/irdumtpT4N 

Tervetuloa!