Uutiset Uutiset

Takaisin

Kuntoile kävelymatkan päästä Kuntolaaksoon!

Kuntolaakson uuden uima- ja jäähallin rakentuessa Niiralaan, pysäköintitilanne alueella on hieman haasteellinen. Mutta ei hätää, oheiseen karttaan on merkitty jäähallin ympäristössä olevia, kaikille avoimia pysäköintipaikkoja. Esimerkiksi valtuustotalon parkkipaikka on kaikkien käytössä iltaisin klo 16.00 alkaen.

Ilmaispysäköintiä löytyy lähistöltä mm. Kuopio-hallin ympäristöstä, Puijonlaakson pesäpallostadionilta ja keskuskentän alueelta Raviradantiellä.

Kuopion keskustassa on autoilijoiden käytettävissä kävelymatkan päässä myös lukuisia pysäköintitaloja ja -halleja. Aivan kaupungin ytimessä sijaitseva Kuopion Pysäköinti Oy:n Toriparkki tarjoaa yli 1 000 ympärivuorokautista, sisätiloissa sijaitsevaa pysäköintipaikkaa.  Haapaniemenkadun pysäköintitalo sijaitsee myös lähellä jäähallia.

Jäähallin uuden parkkitalon valmistuminen tuo helpotusta pysäköintiin jo elokuussa 2019. 

Kuntolaakso kuvin ja sanoin

Seuraa hankkeen etenemistä osoitteessa: https://www.yit.fi/kuntolaakso Sivustolla on tietoa alueen pysäköinnistä, muuttuvista kulkureiteistä, linkki uuteen, vasta ilmestyneeseen ”Kuntolaakson työmaalla tapahtuu” –blogiin sekä kuvia ja videoita hankkeesta. Samasta osoitteesta voit myös tilata blogipostaukset suoraan sähköpostiisi ja antaa palautetta hankkeesta.

Keskustan nykyinen uimahalli palvelee asiakkaitaan siihen saakka kunnes uusi, Suomen toiseksi suurin uimahalli avautuu syksyllä 2020.    
                                                                               

Lisätietoja antavat          

kiinteistötekninen asiantuntija Hannu Kosunen, Kuopion Tilakeskus,
p. 044 718 5132 tai hannu.kosunen(at)kuopio.fi

Kuntolaakso-projektinjohtaja, rakennuttaja Janne Pääkkönen,
Kuopion Tilakeskus, p. 044 718 5552 tai
janne.paakkonen(at)kuopio.fi

projektipäällikkö Jesse Parviainen, YIT Rakennus Oy,
p. 050 390 5850 tai jesse.parviainen(at)yit.fi


Uutiset aiheittain Uutiset aiheittain