Uutiset Uutiset

Takaisin

Kuopio-hallin järjestelyihin muutoksia elokuun alusta alkaen - osittainen liikuntakäyttö mahdollistuu rokotusten ohella

Liikuntakäyttö

Kuopio-hallin tiloista noin 2/3 avataan liikuntakäyttöön elokuun alussa. Tilat liikuntaa varten ovat Kuopio-hallin voimistelualueen puoleisessa päädyssä (sulkapallo ja pickleball) ja keskellä hallia (salibandy), rokotuskeskus jatkaa toimintaansa hallin Hatsalan koulun puoleisessa päädyssä.
 
Kulku liikuntatiloihin tapahtuu tutusti pääoven kautta (sekä sisään- että uloskäynti). Kuntosalille kulku tapahtuu katsomon kautta. Hallissa on varattu liikuntakävijöille neljä puku- ja suihkutilaa, kaksi naisille ja kaksi miehille. Loput pukutiloista on rokotuskeskuksen käytössä ja niihin on pääsy kielletty.
  
Liikuntakäyttö aloitetaan vaiheittain:
  
  • viikolla 31 (ma-pe 2.-6.8., viikonloppu suljettu) halli on vain seurojen iltakäytössä myönnetyillä vakiovuoroilla (salibandy ja voimistelualue).  
  • viikosta 32 eteenpäin (ma 9.8. alkaen) halli avataan myös muille asiakkaille –mahdollista harrastaa salibandya, sulkapalloa, pickleballia, kuntosalia, varata voimistelualuetta ja juoksuradat käytössä osittain. 

 

Rokotuskäyttö

Kuopio-hallin rokotuskäytössä olevia tiloja tiivistetään 2.8.2021 alkaen. Koronarokotukset tullaan jatkossa toteuttamaan hallin Hatsalan puoleisessa päädyssä siten, että yksi kolmasosa hallista on rokotuskäytössä. Rokotuspaikkojen lukumäärä säilyy samana ja rokotusturvallisuus pystytään edelleen varmistamaan.  
 
Sisäänkäynti on edelleen Hatsalan koulun puoleisista päätyovista. Uloskäynnin sijainti muuttuu hallin Hatsalan puoleisiin sivuoviin, joista uloskäynti tapahtuu edelleen hallin Opistotien puoleiselle parkkipaikalle.
  
Tällä hetkellä jaetut rokotusajat ja -paikat Kuopio-hallilla pitävät edelleen paikkansa ja rokotustoiminta jatkuu Kuopio-hallilla tämän hetkisen tiedon mukaan lokakuun loppuun asti.
 
Kartassa Kuopio-hallin muuttuvat järjestelyt. Liikunta tapahtuu kartalla hallin vasemmassa päädyssä, eli entisen teknillisen opiston päädyssä. Rokotukset Hatsalan puoleisessa päädyssä. Liikuntaan sisäänkäynti normaaleista pääovista ja rokotuksiin Hatsalan puolen päätyovista.
 
Kuvassa Kuopio-hallin uudistuvat järjestelyt.
 
 
 
 

Puijonkuppeen työmaa vaikuttaa Kuopio-hallille kulkuun

 

Kartassa kulkureitit Kuopio-hallille. Puijonkuppeen työmaa rajaa kulun hallille ainoastaan Karjalankadulta Opistotielle kääntyen. Opistotieltä kulku hallin Hatsalan puoleiseen päätyyn, jossa on rokotusten sisäänkäynti.

Kuvassa Puijonkuppeen työmaa-alue ja kulkureitit Kuopio-hallille
 
 
Työmaa estää kulun myös keilahallin viereisen sillan yli.
Puijonkuppeen työmaa estää kulun kohti Kuopio-hallia myös keilahallin viereisen sillan yli.