Sosiaali- ja terveyspalvelut – Uutiset Sosiaali- ja terveyspalvelut – Uutiset

Takaisin

Kuopio-hallin rokotustoiminta päättyy 29.11.

Kuopio-hallissa noin seitsemän kuukautta kestänyt rokotustoiminta päättyy tänään maanantaina 29.11. Rokotuskeskus puretaan loppuviikon aikana, ja halli on jälleen kokonaan vapaa-ajan, urheilun ja tapahtumien käytössä itsenäisyyspäivän jälkeen.

Kuopio-halliin rakennettu rokotuskeskus toimi kriittisenä apuna siihen, että kuopiolaisille onnistuttiin järjestämään turvallinen ja miellyttävä koronarokotuskokemus.

Kuopiolaiset löysivät tiensä halliin, ja Kuopion koronarokotuskattavuus onkin Suomen keskiarvoa korkeammalla tasolla. Hallin rokotustoiminnan onnistumisesta kertoo myös koronarokotuksissa käyneiltä kerätty palaute. Kyselyyn vastanneiden noin 1200 ihmisen antama keskiarvo rokotuskäynnille Kuopio-hallissa oli 9,47, kun asteikko oli välillä 1-10 (10 paras arvosana). Kyselyssä pyydettiin arvioimaan muun muassa palvelun laatua, ajanvarausta sekä oman rokotuspisteen löytymistä.

Kuopion kaupungin rokotusprosessista vastaava ylilääkäri Pauliina Sulku haluaa omalta osaltaan välittää kiitokset sekä rokotustyöntekijöille että kaikille rokotuksissa käyneille kuopiolaisille:

"Mitä suurimmat kiitokset kaikille asiaan osallistuneille, ilman tämän porukan panosta ei terveydenhuolto olisi tällaiseen ponnistukseen pystynyt ilman, että kaikki muu perustoiminta olisi kärsinyt oleellisesti. Lisäksi kiitokset kaikille kuopiolaisille siitä, että Kuopiossa rokotuskattavuus on noussut korkeisiin lukemiin."

Koronarokotuksia jatketaan edelleen Kuopion pääterveysasemalla. Influenssarokotusten jatkosta tiedotetaan lisää, kun rokotemääristä ja rokotuspaikoista tiedetään enemmän. Kuopion kaupunki kannustaa edelleen rokottautumaan koronavirusta vastaan.

Lisätiedot Kuopio-hallin aukioloajoista löytyvät Liikkuva Kuopio-sivustolta.

Lisätiedot Kuopion koronarokotuksista löytyvät koronarokotusten pääsivulta.