Uutiset Uutiset

Takaisin

Kuopio juhlii kokonaisen kuukauden 8.8.–8.9.

Kuopio Juhlii on yhteisöllinen kaupunkifestivaali, johon kaikki kuopiolaiset ovat tervetulleita mukaan. Mukana on erilaisia tapahtumia naapuruston lettukesteistä ja pihakirppiksistä teatteriin ja konsertteihin. Tänä vuonna Kuopio Juhlii kokonaisen kuukauden ajan 8.8.-8.9.2019!Monimuotoinen, luova, yllätyksellinen ja eri alueilla oman näköisensä kaupunkifestivaali levittäytyy eri puolille kaupunkia kuukauden ajan. Festivaali tekee Kuopiosta yhden suuren kohtaamispaikan.

Festivaalin ohjelma julkaistaan Kuopion Seinällä. Tapahtumainfoa löydät myös osoitteesta www.facebook.com/kuopiojuhlii


Tuttuun tapaan Kuopio juhlii -tapahtumassa ovat mukana mm. Taiteiden juhla perjantaina 23.8., Elonkorjuujuhla ja Olonkorjuujuhla 23.–24.8. sekä Suomen Luonnon päivä 30.8.

Tule mukaan ja ehdota ohjelmaa lomakkeella, joka löytyy Kuopion Seinältä! Voit myös myös pyytää tapahtumatuottajatiimin luokseen suunnittelemaan tapahtumaa ottamalla yhteyttä info@kuopiojuhlii.fi.

Uutuutena on mahdollista saada myös tuotantotukea Kuopio juhlii -tapahtuman ajanjakson 8.8.-8.9.2019 aikana Kuopiossa järjestettävien kaikille avoimien yhteisöllisten, esteettömien, paikallista kulttuuritarjontaa täydentävien ja päihteettömien tapahtumien järjestelyistä aiheutuviin kuluihin. Myönnettyä rahaa voi käyttää mm. materiaali-, markkinointi ja palkkiokustannuksiin. Tuotantotukea jaetaan 100-400 € / tapahtuma ja sitä on haettava hyvissä ajoin ennen tapahtumaa. Tukea voivat hakea yksittäiset henkilöt, työryhmät, itsenäiset tuottajat, taiteilijat sekä yhdistykset. Tukea ei myönnetä yrityksille.

Tarkemmat tiedot ja hakulomake löytyvät osoitteesta: www.kuopio.fi/fi/kuopio-juhlii.