Asuminen ja ympäristö – Uutiset Asuminen ja ympäristö – Uutiset

Takaisin

Kuopion ja Siilinjärven kaupunkiliikennelinjojen 1-40 kehittämiseen liittyvä nettikysely on nyt avoinna

Kuopion kaupunkiseudulla on tänä vuonna käynnistynyt linjastosuunnitelman tarkistus. Tarkistustyössä on tarkoitus selvittää, miten linjastoa kehitetään tulevien vuosien aikana. Linjastoon on tarpeen tehdä muutoksia, jotta pystytään vastaamaan muun muassa maankäytön kehittymiseen ja muutoksiin matkustustarpeissa. Asukkailta kysellään ja kerätään näkemyksiä linjastosuunnitelmasta sekä yhteyksien lisäämistarpeesta muun muassa Tahkolle ja lentoasemalle. 

Kuopion ja Siilinjärven kaupunkiliikennelinjojen 1–40 kehittämiseen liittyvä nettikysely on nyt avoinna.
Linjakohtaiset muutosehdotukset selostuksineen alueittain sekä linkki kyselyyn löytyvät internetistä osoitteesta vilkku.kuopio.fi. Kysely on avoinna 23.10.–5.11.2017.

Linjastosuunnitelmaan liittyen järjestetään myös kaksi avointa keskustelu- ja kommentointitilaisuutta. Tilaisuudet pidetään maanantaina 30.10. klo 16–19 Siilinjärven kunnantalon aulassa ja tiistaina 31.10. klo 14–18 Kuopiossa Apajassa torin alla, Terve Kuopio -kioskin vieressä.

Linjaston suunnittelijat ovat tilaisuuksissa paikalla kertomassa suunnitelmasta ja vastaamassa asukkaiden kysymyksiin. Lisäksi paikan päällä annetaan joukkoliikenteen lippuihin ja matkustamiseen liittyvää neuvontaa. Tilaisuuksissa ei ole erillistä yhteistä esittelyosuutta, vaan paikalle voi tulla vapaasti koska vain ilmoitetulla aikavälillä, koska yhteistä suunnitelmien esittelyosuutta ei ole. Osallistujille on tarjolla myös arvontaa, kahvia ja musiikkiesityksiä.

Vilkku - Kuopion seudun joukkoliikenne kannustaa kommentoimaan suunnitelmia riippumatta siitä, kuinka paljon käyttää joukkoliikennettä. Tavoitteena on, että alueen linjasto palvelisi eri käyttäjäryhmiä mahdollisimman hyvin.


Uutiset aiheittain Uutiset aiheittain