Uutiset Uutiset

Takaisin

Kuopion kansalaisopistolla viisi kevätnäyttelyä

Kuopion kansalaisopiston kevätnäyttelyt - samoin kuin muuttolinnut - ovat yksi lähestyvän kesän varmimpia merkkejä. Tänä keväänä Kuopion kansalaisopistolla on peräti viisi erillistä näyttelyä, joista ison, Yhdessä hyvää elämää, on verkossa nähtävä virtuaalinäyttely.


Kuva: Mikael Falin

Aikuisten ja lasten kurssien kuvataidetta ja käsitöitä sisältävät näyttelyt esittelevät satojen harrastajien taitoja ja tekemisen iloa Kuopion kansalaisopiston koko toimialueelta.  

Yhdessä hyvää elämää, virtuaalinen päänäyttely, avautuu 9.4.2021 klo 12 osoitteessa kuopionkansalaisopisto.kuvat.fi. Metsä-aiheisia töitä on puolestaan esillä Kuopion Valtuustotalon aulagalleriassa 9.–22.4.2021. Tuusniemen kirjastossa on jo avautunut paikallisten keramiikkaryhmien töistä koostuva Valoa kohti -näyttely, joka on avoinna 30.4.2021 asti. Kaavin keramiikkaryhmien töihin voi tutustua Kaavin keskustassa 7.–21.4.2021. Ja Kuopiossa toimivien kansalaisopiston kuvanveistoryhmien töitä esitellään Kuopion yliopistollisen sairaalan aulavitriinissä 30.4.–28.7.2021.

Tervetuloa tutustumaan upeisiin töihin ja ihastumaan kuluneen lukuvuoden oppimisen tuloksiin.