Kulttuuriuutiset Kulttuuriuutiset

Takaisin

Kuopion kansalaisopiston opinto-oppaat saatavilla jakelupisteissä

Kuopion kansalaisopiston kurssit alkavat syyskuussa. Odotettu opinto-opas, johon on koottu koko toimialueelle suunnitellut kurssit ovat kaikkien saatavilla jakelupisteissä ympäri toimialuetta viimeistään 13.-18.8.2018. Oppaita löytyy mm. kansalaisopiston omista asiakaspalvelupisteistä Kuopiosta, Nilsiästä ja Juankoskelta sekä kaikista lähikirjastoista.

Opasta jaetaan lähes 80 eri jakelupisteen kautta sekä useissa Kansalaisopisto tutuksi Pop-Up -tapahtumissa. Opasta ei jaeta koteihin. Tarkemmat tiedot jakelupisteistä ja tapahtumista löytyvät nettisivuilta.

Kansalaisopisto tutuksi Pop-Up – tapahtumat käynnistyvät Kuopiossa torstaina 16.8.2018 klo 10-15 Kohtaamossa, Kauppakeskus Apajassa. Päivän aikana esittelemme tulevan lukuvuoden kursseja ja samalla voi ilmoittautua mukaan harrastamaan sekä noutaa oman opinto-oppaan kotiin luettavaksi.

Kurssit ja ilmoittautuminen ovat olleet avoinna netissä kansalaisopisto.kuopio.fi jo toukokuusta lähtien. Ilmoittautumisen voi tehdä myös soittamalla tai käymällä asiakaspalvelupisteissämme Kuopiossa, Nilsiässä ja Juankoskella, jotka ovat avoinna ma 13.8. alkaen. Nyt kannattaa olla nopea ja varata oma paikka harrastamaan!

Kuopion kansalaisopisto
Kurssit ja ilmoittautuminen


Uutiset aiheittain Uutiset aiheittain