Uutiset Uutiset

Takaisin

Kuopion kaupungin ohjattu liikunta, elokuvatoiminta ja asukastuvat suljettu 1.6.-31.7.2020

Valtioneuvoston periaatepäätöksen mukaan koronan vuoksi suljettuina olevia julkisia sisätiloja voidaan avata 1.6.2020 alkaen hallitusti ja asteittain. Tartuntatautilaki kuitenkin velvoittaa kunnan tekemään aktiivisesti toimia alueellaan tartuntatautien leviämisen ehkäisemiseksi. Tämän vuoksi Kuopion kaupungin ohjattu liikunta, elokuvatoiminta ja asukastuvat ovat suljettuna 1.6.-31.7.2020. Lue aiheesta tarkemmin alla.
 

Ohjattu kesäliikunta

Kesällä 2020 ei toteuteta kaupungin liikunnanohjaajien ohjaamia puistojumppia, vesipeuhuloita eikä lasten liikuntaleiriä. Liikennepuiston autot otetaan käyttöön elokuussa, mikäli tilanne sallii.

Pisaratartuntojen ehkäisemiseksi kannustamme kaikkia liikkumaan kesällä 2020 omatoimisesti ja yhdessä perheen tai ystävän kanssa turvavälit huomioiden.
 

Kino Kuvakukko ja Kino Manttu

Kino Kuvakukko ja Kino Manttu ovat heinäkuussa kesälomalla ja toiminta on suljettuna myös kesäkuun ajan. Elokuvatoiminta käynnistyy jälleen elokuussa, mikäli tilanne sallii.


Asukastuvat ja Alavan palvelutalon harrastetilat

Asukastuvat ja Alavan palvelutalon harrastetilat pysyvät kesän ajan suljettuina suojataksemme riskiryhmiä tartunnoilta. STM:n linjauksen mukaan vierailut ympärivuorokautisen hoidon ja huolenpidon toimintayksiköissä ovat kiellettyjä. Tiedotamme asukastupien avaamisesta elokuussa.

Kuopion kaupunki noudattaa Opetus- ja kulttuuriministeriön ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen, Sosiaali- ja terveysministeriön ohjeita. Riskiryhmään kuuluvia suositellaan epidemian aikana välttämään lähikontakteja, eikä yleisötilaisuuksiin, yleisiin kokoontumisiin tai julkisissa tiloissa järjestettävään toimintaan osallistumista suositella.


Uutiset aiheittain Uutiset aiheittain