Uutiset Uutiset

Takaisin

Kuopion kaupungin tuotteita löytyy nyt myös verkkokaupasta – etunenässä myynnissä valloittava Minna Canth -valikoima

Kuopion kaupunki on avannut tänään 14.2.2020 oman verkkokaupan osoitteessa https://verkkokauppa.kuopio.fi/  Tällä hetkellä myytävänä on valloittavia Minna Canth -tuotteita. Verkkokauppa täydentyy erilaisilla tuotteilla vuoden mittaan. Jatkossa verkkokaupasta voi ostaa esimerkiksi pääsylippuja liikuntapaikoille ja museoihin, kansalaisopiston kursseja, venepaikkoja ja viljelyspalstoja. Maksuvälineinä käyvät yleisimmät luottokortit, Mobile Pay ja pankkien verkkomaksut. Verkkokaupan avulla asiakas ei ole sidottu aukioloaikoihin tai kassapalveluihin, jolloin asiointi helpottuu.


Museokauppa verkossa

Kuopion korttelimuseon tuotteet ovat nyt etunenässä myynnissä uudessa verkkokaupassa. Tällä hetkellä verkkokaupan valikoimaan kuuluvat t-paidat Minna Canthin unohtumattomilla lausahduksilla, tyylikkäät tarjottimet ja pussukat Viktor Barsokevitschin Minna Canth -valokuvilla, Minna-heijastimet, -mukit, -pipot ja uutuutena sabluunasetti, joka sisältää kahdeksan kuva-aihetta Minna Canthiin liittyen. Verkkokaupasta saa myös upeita Minna Canth -rintakoruja. Verkkokaupan valikoima on laajenemassa myös museoiden osalta tulevaisuudessa.

Verkkokauppa palvelee kellon ympäri ja tuotteet voi tilata postitse tai Kuopion korttelimuseolta noutaen. Korttelimuseossa (Kirkkokatu 22) sijaitsevassa museokaupassa on lisäksi paljon muitakin tuotteita niin tuliaisiksi, lahjoiksi tai omaksi iloksi. Museokauppaan pääsee ilman pääsymaksua museon aukioloaikoina.
 

Myös kirjastomaksut voi maksaa nyt verkossa

Voit nyt maksaa kirjastomaksusi verkossa! Verkkomaksu toimii vain verkkokirjasto Finnassa. Mobiilikirjasto Minnan kautta maksuja ei voi maksaa.

Verkkomaksuvaihtoehdon löydät verkkokirjasto Finnasta oman tilisi Maksut-välilehdeltä (kirjautuminen kirjastokortin numerolla ja pin-koodilla).

Huom! Verkkomaksuna maksettaessa kuitataan koko kertynyt velkasaldo. Pienin summa jonka voi maksaa verkossa on 0,65 euroa.
https://bit.ly/2vF4O7E


Uutiset aiheittain Uutiset aiheittain