Uutiset Uutiset

Takaisin

Kuopion kaupungin vuoden 2019 palvelupalkinto Bike Taxi Oy:lle – ”kesän 2019 positiivisin ilmiö”

Kuopion vuoden 2019 parhaaksi palveluntarjoajaksi valittiin kuopiolainen pyörätaksiyritys Bike Taxi Oy. ”Polkupyörätaksit olivat kesän 2019 positiivisin ilmiö”, ”Bike Taxin toiminta on myös ekologista”, palkitsemista perusteltiin.


Kuopion kaupungin palvelupalkinnon saaja saa vuodeksi haltuunsa kiertopalkinnon. Kuvassa Kuopion kaupungin markkinointijohtaja Kirsi Soininen, Bike Taxi Oy:n yrittäjä Miika Keihänen ja perusturvan ja terveydenhuollon apulaiskaupunginjohtaja Jari Saarinen.

Voittajan valinta perustui pitkälti Savon Sanomien yleisöäänestykseen ja yleisöltä saatuihin kommentteihin. Yleisöäänestyksen kommenteissa kehuttiin erityisesti BikeTaxin iloista ja ystävällistä asiakaspalvelua, hienoa liikeideaa ja polkupyörätaksien ympäristöystävällisyyttä.

BikeTaxi Oy keräsi yleisöäänestyksessä ylivoimaiset 1 121 ääntä.  Koko kilpailussa ääniä annettiin viidessä eri kategoriassa yli 13 000, ja paras palveluntarjoaja valittiin 99 pohjoissavolaisen yrityksen joukosta.

Muut oman kategoriansa Parasta palvelua -kilpailussa voittaneet olivat varkautelainen Gaffer-Cafe, SPR Veripalvelu, Savo-Karjalan Liha sekä OP Pohjois-Savo.


”Tämä on Mualiman navalle sopiva palkinto”, iloitsi Kuopion kaupungin markkinointijohtaja Kirsi Soininen palkitsemisen yhteydessä.

Parasta palvelua -kilpailun tavoitteena on lisätä palvelualan arvostusta ja vetovoimaa ja nostaa esille alueen palvelualan yrityksiä. Palkitsemisella halutaan edesauttaa myös sitä, että kuopiolainen palvelu onnistuu yllättämään odotukset ja nousee siten vetovoimaiseksi maakunnalliseksi tunnusmerkiksi.

Kuopion alueella palvelu onkin sydämen asia: sen halutaan jäävän mieleen ja jättävän jälkeensä tunteen.

– On hienoa, että Kuopio tunnistetaan palvelusta ja ihmisistä, totesi Kuopion kaupungin markkinointijohtaja Kirsi Soininen.

Kuopion kaupungin palvelupalkinto jaettu jo vuodesta 1994

Kuopion kaupunki on jo vuodesta 1994 lähtien palkinnut vuosittain palvelupalkinnolla asiakaspalvelussa erinomaisesti kunnostautuneen henkilön tai ryhmän. Kaupunki jakoi palkinnon tänä vuonna jo toista kertaa yhteistyössä yhteistyössä Kuopion alueen kauppakamarin kanssa, osana Parasta palvelua 2019 -äänestystä.

Palvelupalkinnon saajaa ovat voineet ehdottaa sekä kuopiolaiset että ulkopaikkakuntalaiset. Palkinnon saaja voi edustaa yritysmaailmaa, toimia kaupungin tai muun työnantajan palveluksessa tai olla mukana järjestö- ja yhdistystoiminnassa. Palkinnon myöntämisen peruste voi olla yksittäinen palvelutapahtuma tai koko vuoden jatkunut hyvä asiakaspalvelu.

Palkinnon saaja saa vuodeksi haltuunsa kiertopalkinnon.

Parasta palvelu -kilpailun voittajat julkistettiin torstaina 28.11. Hotel Scandicissa Kohtaa ja kuuntele -palvelukoulutuksen yhteydessä.


Uutiset aiheittain Uutiset aiheittain