Uutiset Uutiset

Takaisin

Kuopion kaupungin vuoden 2021 palvelupalkinto BikeTaxi Oy:lle – "Kesä alkaa virallisesti, kun riksat ilmestyvät katukuvaan"

Kuopion vuoden 2021 parhaaksi palveluntarjoajaksi on valittu Biketaxi Oy.

Kuopion kaupunki jakoi vuoden 2021 palvelupalkinnon yhteistyössä Kuopion alueen kauppakamarin kanssa, osana Parasta palvelua 2021 -kilpailua.

Palvelun laadun lisäksi äänestäjät arvostivat toiminnan ekologisuutta sekä nuorten työllistämistä


Parasta Palvelua -kilpailun voittaja valittiin yleisöäänestyksen ja Mystery Shoppauksen perusteella.

Biketaxi vei kirkkaasti voiton yleisöäänestyksessä: yritys sai jopa 20 prosenttia kaikista annetuista äänistä. Yleisökommenteissa BikeTaxia kiiteltiin mm. ensiluokkaisesta asiakaspalvelusta ja positiivisuudesta. Äänestäjien mukaan yrityksen toiminnasta näkee, että se pitää huolta työntekijöistään. Eräs äänestäjä kommentoi yritystä seuraavasti:

”Innovatiivinen, ekologinen ja hauska palvelu Kuopion katukuvassa. Kesä alkaa aina virallisesti, kun riksat ilmestyvät katukuvaan. Asiakaspalvelu on ensiluokkaista ja vaikuttaa siltä, että nuoret viihtyvät töissä.”

Biketaxi laajentunut viime vuosien aikana jopa 14 paikkakunnalle


Biketaxi on voittanut Parasta palvelua -kilpailun jo kerran aikaisemmin, vuonna 2019. Tuolloin yritys toimi vielä ainoastaan Kuopiossa.

– Kehitys on sen jälkeen ollut huimaa, sillä viime kesänä Biketaxi toimi jo 14 paikkakunnalla. Nettisivuillaan yritys sanoo: ”Me elämme sillä, että saamme asiakkaamme hymyilemään. Asiakaspalvelu ja hyvä fiilis ovat meille itsestäänselvyys.” Tässä ajatuksessa ollaan kyllä aivan Parasta Palvelua -kisan ytimessä. Heidän palvelulupauksensa ei ole vain sanahelinää, vaan totisinta totta, mistä kertoo myös valtava äänimäärä tässä kisassa. Huippuhienoa toimintaa, hehkuttaa palveluvaliokunnan varapuheenjohtaja Maarit Paunonen.


Kuvassa Bike Taxi Oy:n yrittäjä Miika Keihänen.

Kunniamaininnalla palkittiin Savo-Karjalan liha, Caffer-Cafe, Kalla Secondhand, Kaffeteria Mummola ja Gentleman’s Livingroom

Biketaxin lisäksi kunniamaininnalla kilpailussa palkittiin Savo-Karjalan liha, Caffer-Cafe, Kalla Secondhand, Kaffeteria Mummola ja Gentleman’s Livingroom.

– Kilpailun voittajan lisäksi halusimme palveluvaliokunnassa huomioida kunniamaininnalla myös muita monien äänestäjien mielestä parasta palvelua tarjoavia yrityksiä. Nämä yritykset edustavat laajasti erilaisia toimialoja, ja osa oli mukana kilpailussa ensimmäistä kertaa. Äänestäjien antamien äänien ja avoimien palautteiden mukaan myös nämä yritykset ovat onnistuneet tuottamaan omaleimaista savolaista palvelua, joka jättää vahvan jäljen, palveluvaliokunnan puheenjohtaja Antti-Jussi Pitkälä kommentoi.

Vuosittain jaettavalla palvelupalkinnolla halutaan edistää sitä, että kuopiolainen palvelu onnistuu yllättämään odotukset ja nousee siten vetovoimaiseksi maakunnalliseksi tunnusmerkiksi.

Kahdeksatta kertaa järjestetyssä kilpailussa oli mukana 90 palvelualan yritystä ja ääniä annettiin yli 4000. Kilpailun voittajat julkistettiin 2.12.2021 kauppakamarin syyskokouksen päätteeksi. Parasta palvelua -kilpailun järjestivät Kuopion alueen kauppakamari, Savon Sanomat, Kuopion kaupunki sekä Savonia-ammattikorkeakoulu.