Uutiset Uutiset

Takaisin

Kuopion kaupungin vuoden 2022 palvelupalkinnon sai Old School Barber Xhoshki

Kuopion kaupungin vuoden 2022 parhaaksi palveluntarjoajaksi on valittu Old School Barber Xhoshki. 

Kuopion kaupunki jakoi vuoden 2022 palvelupalkinnon yhteistyössä Kuopion alueen kauppakamarin kanssa, osana Parasta palvelua 2022 -kilpailua, jossa myös yleisö sai äänestää suosikkiaan. Palkinnon luovutti Kuopion kaupungin markkinointijohtaja Kirsi Soininen

”Kuopiolainen tapa kohdata ja olla vuorovaikutuksessa on havaittu muuallakin. Joku kutsuu sitä poikkeukselliseksi tavaksi elää, toiset odottamattomiksi kohtaamisiksi. Tämä erityinen taito on joillakin myös asiakaspalvelussa”, Kirsi Soininen totesi. 

Yleisökommenteissa Old School Barber Xhoshki sai kiitosta muun muassa erityisen ystävällisestä ja asiantuntevasta palvelusta. 

Kuopion kaupungin palvelupalkinto jaettu jo vuodesta 1994


Kuopion kaupunki on jo vuodesta 1994 lähtien jakanut vuosittain oman palvelupalkintonsa. Palkinnon saaja on saanut vuodeksi haltuunsa kiertopalkinnon, johon on kaiverrettu palkinnon saajan nimi. Palkinto on myönnetty henkilölle tai ryhmälle, jonka toimintaa on leimannut jatkuva hyvä asiakaspalvelu. 

Tätä samaa tavoitetta tukee myös Kuopion kauppakamarin Parasta palvelua -kilpailu. Vuodesta 2018 lähtien Kuopion kaupunki onkin jakanut vuotuisen palvelupalkintonsa yhdessä kauppakamarin kanssa. 

Kuopion kaupunki haluaa palkinnolla korostaa hyvän asiakaspalvelun merkitystä. Samalla kaupunki haluaa myös osaltaan tukea kauppakamarin hienoa työtä alueen yritysilmaston ja palvelukulttuurin edistämisessä. 

Parasta palvelua -kilpailun järjestivät Kuopion alueen kauppakamari, Savon Sanomat, Kuopion kaupunki sekä Savonia-ammattikorkeakoulu. Kuopion alueen kauppakamarin kauppa-, matkailu- ja palveluvaliokunnan Parasta palvelua -kilpailun voiton vei varkautelainen Gaffer-Cafe. Kunniamaininnan saivat Biketaxi, Savo-Karjalan liha, Old School Barber Xhoshki, Fysiomaker ja Prisma Kuopio.