Kulttuuriuutiset Kulttuuriuutiset

Takaisin

Kuopion kaupunginorkesteri esiintyy Matkuksessa lauantaina 3.12.

Kuopion kaupunginorkesteri soittaa kaksi kaikille avointa konserttia Matkuksessa lauantaina 3.12. klo 13 ja klo 15. Ohjelmassa on musiikkia suomalaisilta säveltäjiltä sekä jouluisia säveliä. Kaupunginorkesteria johtaa kapellimestari Timo Koponen. Musiikin lisäksi tarjolla on tietoa kaupunginorkesterin kevätkauden 2023 tarjonnasta sekä arvontaa.

Kuopion kaupunginorkesteri jalkautuu 3.12. Matkuksen kauppakeskukseen ja soittaa konsertit toisen kerroksen Elohuoneessa klo 13 ja klo 15. Itsenäisyyspäivän ja suomalaisen musiikin päivän läheisyydessä järjestettävissä konserteissa ohjelmassa ovat mm. Oskar Merikannon pianolle alun perin säveltämä Valse lente sekä Erkki Melartinin häämarssina käytetty Juhlamarssi näytelmään Prinsessa Ruusunen. Lisäksi konserteissa soivat sekä iloiset että hartaammat jouluiset sävelet, ja myös yleisö pääsee laulamaan orkesterin kanssa. Kapellimestarina toimii Timo Koponen.

Musiikin lisäksi luvassa on tietoa Kuopion kaupunginorkesterin kevätkauden konserteista sekä arvontaa. Orkesterin molemmat konsertit ovat kaikille avoimia, ja niihin on vapaa pääsy.

Kuopion kaupunginorkesterin kevään kausikorttien myynti käynnistyy torstaina 1.12. Nopean ostajan Early Bird -edulla kausikortin saa edullisemmalla hinnalla 2.1.2023 saakka. Normaalihintaiset kausikortit ovat myynnissä 3.1.-2.2.2023. Kausikorttien myynti: Kuopion Musiikkikeskus, Sokos Kuopio ja Lippupisteen verkkokauppa ja myyntipisteet kautta maan.  

Kevään 2023 kausikortit: Early Bird –kausikortit 200 € / 160 € eläkeläiset. Normaalihintaiset kausikortit 220 € / 179 € eläkeläiset.

KUOPION KAUPUNGINORKESTERI / KUOPION MUSIIKKIKESKUS 
Tuottaja-tiedottaja Elina Prepula, puh. 044 718 2364, elina.prepula(at)kuopio.fi 
www.kuopionkaupunginorkesteri.fi | Facebook: Kuopionkaupunginorkesteri | Instagram: kuopionkaupunginorkesteri