Uutiset Uutiset

Takaisin

Kuopion kaupunki jatkaa edelleen yksilöllisen avun järjestämistä Sakkyn tapahtumien johdosta

Kuopion kaupunki järjestää yksilöllistä apua Savon ammattiopiston Leväsen tiloissa 1.10.19 tapahtuneen väkivallanteon johdosta. Yhteyttä voi ottaa Kuopion kaupungin sosiaalipäivystyksen palvelunumeroon, puh. 044 718 3930. Yhteyttä ottaneille järjestetään tarpeen mukaan yksilöllistä kriisiapua.

Lisäksi henkilöt, joilla on erityisiä oireita, kuten esimerkiksi unettomuutta ja voimakasta ahdistuneisuutta, voivat ottaa yhteyttä virka-aikana omaan hoitotiimiinsä (www.kuopio.fi/fi/sairastuminen-ja-tapaturmat). Virka-ajan ulkopuolella yhteyttä voi ottaa Kuopion kaupungin ilta- ja viikonloppuajan vastaanottoon, joka toimii KYS:n päivystyksen tiloissa. Palveluun hakeudutaan puhelinnumeron 116 117 kautta.

Kuopion Nuorisopalveluiden Po1nt-chat on auki ja nuorten tukena ma-to klo 16-18 ja pe klo 20-22: https://po1nt.fi/. Myös syyslomaviikon (vko 42) aikana nuorisotilat palvelevat normaalisti ja etsivä nuorisotyö jalkautuu nuorten pariin tuttuun tapaan. Syyslomaviikolla on lisäksi luvassa erityistä ohjelmaa nuorisotiloissa esimerkiksi Jynkän Monarilla, Petosen Pinarilla, Männistön Latarilla, Karttulassa, Maaningalla ja Vehmersalmella. Katso lisää: https://kuopionseina.fi/supersyysloma/

Koulujen aukioloaikaan kouluterveydenhoitajat, koulupsykologit ja koulukuraattorit ovat myös oppilaiden ja opiskelijoiden käytettävissä tarpeen mukaan.


Uutiset aiheittain Uutiset aiheittain