Asuminen ja ympäristö – Uutiset Asuminen ja ympäristö – Uutiset

Takaisin

Kuopion kaupunki kysyy mielipiteitä Tasavallankadun alueesta

Tasavallankatu on yksi Kuopion keskustan merkittävimmistä sisääntuloväylistä ja tärkeä kaupungin sisäisen liikenteen solmukohta. Kuopion kaupungin strategisessa maankäytössä on käynnistynyt yleissuunnitelma, jota tullaan käyttämään alueen yksityiskohtaisemman suunnittelun pohjana tulevaisuudessa. Tavoitteena on vahvistaa Tasavallankadun aluetta ja muodostaa siitä keskustaa tukeva kaupunginosa. Alueella pyritään parantamaan kaupunkikuvaa ja kiinteistöjen saavutettavuutta.

Suunnittelun lähtökohdaksi kaupunkilaisia pyydetään kertomaan kokemuksia ja toiveita alueen liikenteeseen ja kaupunkikuvaan liittyen. Kyselyyn voi vastata kaupungin nettisivuilta löytyvästä linkistä: https://www.kuopio.fi/ajankohtaiset-suunnitelmat tai täältä. Kysely on avoinna 20.2.2019 asti.

Kyselyn lisäksi järjestetään Kohtaamossa keskiviikkona 13.2.2019, klo 14:00-17:30 yleissuunnittelun aloitustapaaminen. Kohtaamo sijaitsee kauppakeskus Apajassa (Kauppakatu 45). Paikalle voi tulla keskustelemaan ja kertomaan kaavoittajalle omia toiveitaan ja näkemyksiään alueen suunnitteluun.

Tervetuloa!

Lisätietoja:
kaavoitusarkkitehti Sonja Tilaeus, 0447185432
yleiskaavapäällikkö Heli Laurinen, 0447185430
sähköposti: etunimi.sukunimi@kuopio.fi


Uutiset aiheittain Uutiset aiheittain