Uutiset Uutiset

Takaisin

Kuopion kuntakeskusten asiakaspalvelupisteet on suljettu

Päivitetty 27.3.2020

Asiakaspalvelupisteet suljettu, osa toiminnasta jatkuu sähköisenä

Juankosken, Karttulan, Nilsiän ja Maaningan asiakaspalvelupisteet ovat suljettu 17.4.2020 saakka. Karttulan, Nilsiän ja Maaningan asiakaspalvelupisteet palvelevat kuitenkin asiakkaita edelleen puhelimitse ja sähköpostitse normaalien aukioloaikojensa mukaisesti.

Valtuustotalon asiakaspalvelu

Valtuustotalon ovet suljetaan käyntiasioinnilta 26.3.2020.

Valtuustotalon asiakaspalvelu palvelee ensisijaisesti sähköisesti ja puhelimitse aukioloaikojen mukaan. Asiakirjat voi toimittaa A-portaan viereiseen postilaatikkoon. Pääovella lisätietoja kiireellisten asioiden hoitamiseksi.

Valtuustotalon asiakaspalvelu, os. Suokatu 42
puh. 0800 918 511
kaupunkiymparisto(at)kuopio.fi

Kuopio Info ja Kohtaamo

Kuopio Info ja Kohtaamo on suljettu 17.4. saakka. Sähköpostit palveluneuvonta@kuopio.fi ja kohtaamo@kuopio.fi sekä ilmainen palvelunumero 0800 182 050 palvelevat ma-pe kello 9-15.

Kouluvirasto

Kouluviraston ovet (osoitteessa Vuorikatu 27) suljetaan poikkeustilanteen vuoksi 19.3. alkaen 13.4. saakka. Mahdollisia tapaamisia tai yhteydenottoja varten on mahdollista olla yhteydessä kouluviraston henkilöstöön sähköpostilla tai puhelimitse. Myös puurakennus kouluviraston takana (Maljalahdenkatu 18) on suljettuna.

Aiemmin on kerrottu muun muassa Terve Kuopio -kioskin olevan suljettu ja työllisyyspalvelun palvelevan vain sähköisesti ja puhelimitse.

Lue lisää: Kuopion kaupungin asiointi- ja palvelupisteiden yhteystiedot