Kulttuuriuutiset Kulttuuriuutiset

Takaisin

Kuopion museon, Kantin ja Leonardo-näyttelyn avaaminen siirtyy huhtikuuhun

Heikentyneen koronavirustilanteen vuoksi Kuopion museo, Kantti-kokonaisuus ja L3DNARDO DA VINCI -näyttely avautuvat yleisölle vasta 15.4.2021, kaksi kuukautta suunniteltua myöhemmin.

Kuopion museo avautuu kahdessa vaiheessa. Huhtikuussa avautuvat uusi vaihtuvien näyttelyiden tila, museokauppa, työpajatila sekä Kahvila Kantti. Museon peruskorjattu vanha osa ja sen kulttuurihistorialliset ja luonnontieteelliset näyttelyt avataan vuodenvaihteessa 2021‒2022.

L3DNARDO DA VINCI on esillä Kuopion museossa ja Kuopion taidemuseossa 15.4.‒14.11.2021. Keväällä näyttelyyn liittyvät yleisötapahtumat järjestetään turvallisesti verkon välityksellä, joten niihin voi osallistua vaikka kotisohvalta. Tilanteen salliessa aloitetaan yleisötilaisuuksien, kuten opastusten, luentojen ja työpajojen järjestäminen paikan päällä.

Aikataulumuutoksen vuoksi Kuopion taidemuseossa esillä oleva valokuvataiteilija Nanna Hännisen Understanding the Big Picture -näyttely saa jatkoaikaa.


Muita muutoksia
Kuopion taidemuseon ja Kuopion korttelimuseon pääsymaksu on 1.2.2021 alkaen 10 € aikuisilta ja 6 € alennusryhmiltä. Alle 18-vuotiaat pääsevät veloituksetta. Veikkaus-korttietu poistuu käytöstä.

Korttelimuseo palvelee asiakkaita 1.2.2021 alkaen ti‒su klo 10‒15.