Tapahtumauutiset Tapahtumauutiset

Takaisin

Kuvakukon ohjelmistoa tammi-helmikuun vaihteeseen

Kuvakukossa aloittaa lauantaina 22.2. klo 14.45 Steven Spielbergin vaikuttava ja harvinaisen onnistunut uusintafilmatisointi toisen mestariohjaaja Robert Wisen vuoden 1961 musikaalista West Side Story.

4.2. aloittaa Guillermo del Toron uutuuselokuva Nightmare Alley, jonka pääosissa nähdään Bradley Cooper, Rooney Mara ja Cate Blanchett.  

Uutuutena Kuvakukossa: 
Kuvakukosta voi nyt ostaa Kuvakukko-t-paidan (20 €) ja -kangaskassin (10 €). Nämä upeat uutuustuotteet voit hankkia itsellesi Kuvakukon lipunmyynnistä aina sen auki ollessa!

Muuta ajankohtaista: 
Epidemiatilanteen johdosta Hopeatähti-kerhon aloitusta on lykätty toistaiseksi helmikuun puoleenväliin, ja sekä Hyvät Kuvat -kerhon että Kansallisen Audiovisuaalisen Instituutin aluesarjan aloitus siirtyy maaliskuuhun.

Kuvakukon viereisen kiinteistön rakennustöiden paalutusvaiheen (ja siitä johtuvan metelin) vuoksi arkipäivien matineanäytöksiä nähdään seuraavan kerran helmikuun loppupuolella.

Kino Kuvakukossa on voimassa 20 henkilön asiakasrajoitus. Toimenpiteistä tartuntariskin ehkäisemiseksi on laadittu kirjalliset suunnitelmat, jotka ovat tilassa asiakkaiden nähtävillä. Kuvakukossa on voimassa maskisuositus. Aikataulumuutokset ovat monista syistä mahdollisia, jopa todennäköisiä, ja kannattaakin seurata Kuvakukon nettisivuja (www.kuvakukko.fi) tai facebook-sivuja (www.facebook.com/kuvakukko) muutosten varalta.