Sosiaali- ja terveyspalvelut – Uutiset Sosiaali- ja terveyspalvelut – Uutiset

Takaisin

Kysely mielenterveyspalveluiden toimivuudesta Kuopiossa ja lähialueilla

Oletko kokenut tai koetko mielenterveysongelmia? Haluaisitko kertoa kokemuksistasi mielenterveyspalveluista ja -järjestöistä, avun toimivuudesta ja palvelujen saatavuudesta?

Mielenterveyden edistämisen alueellinen yhteistyöverkosto Midas kartoittaa yhdessä Savonia-ammattikorkeakoulun sosionomiopiskelijoiden kanssa mielenterveyspalveluiden toimivuutta Kuopiossa ja sen lähialueilla. Kyselyn tavoitteena on selvittää, miten mielenterveyspalvelut ja -järjestöt ovat onnistuneet työssään ja missä on parannettavaa.

Voit osallistua kyselyyn riippumatta siitä, oletko koskaan saanut apua tai tukea mielenterveysongelmiisi.  Vastaaminen on täysin luottamuksellista, ja voit halutessasi keskeyttää vastaamisen milloin tahansa. Kyselyssä ei tiedustella henkilötietoja, ja lopulliset tulokset raportoidaan siten, ettei niistä voi tunnistaa yksittäistä vastaajaa. Vastaaminen kestää noin 5-10 minuuttia.

Kysely on avoinna sunnuntaihin 14.10. kello 23:59 saakka. Kyselyyn voi vastata osoitteessa https://link.webropolsurveys.com/S/61A464155A106C0F

Kyselyn toteuttavat opinnäytetyönään sosionomiopiskelijat Laura Muona ja Maria Mäntylä.

Lisätietoja:    
Laura Muona, 050 595 9249, laura.muona(at)edu.savonia.fi
Maria Mäntylä 040 352 2010, maria.mantyla(at)edu.savonia.fi
Anni Ylönen, sosiaalityöntekijä KYS, Midaksen jäsen: anni.ylonen(at)kuh.fi


Uutiset aiheittain Uutiset aiheittain