Kulttuuriuutiset Kulttuuriuutiset

Takaisin

Laulu kulkee bussissa - yhteislaulua matkustaessa ke-to 25.-26.1.

Kuopion perinteisen Tammimarkkinat ja Pakkaspäivät -viikon kunniaksi Kuopion seudun joukkoliikenteen keskusta - Kelloniemi bussilinjalla nro 4 matkustajien menoa vauhdittaa yhteislaulu. Laulattajana toimii kansanmuusikko Petra Lisitsin-Mantere.

Yhteislaulua keskusta - Kelloniemi bussilinjalla 4 ke-to 25.-26.1.2017:

  • Lähtö klo 9:15 keskusta, Tulliportinkatu (tori) - Kelloniemi
  • Lähtö klo 9:35 Kelloniemi  - Puutarhakatu L -pysäkki
  • Lähtö n. klo 9:58 Puutarhakatu I -pysäkki  - Kelloniemi
  • Lähtö klo 10:15 Kelloniemi  - Keskusta (Tullinkulma)

Bussista laulu siirtyy Koillistuulen asukastuvalle Saarijärvelle, jossa järjestetään kansanmusiikkipainotteisia  yhteislauluiltoja helmi-toukokuun aikana.

Laulu kulkee bussissa on osa Kulttuuri kulkee mukana -alueellisen kulttuuritoiminnan kehittämishanketta. Hankealueina Kuopiossa ovat Pyörö, Tiihotar - Saarijärvi - Kelloniemi ja Riistavesi sekä maakunnassa Keitele. Hanke toteutetaan yhteistyössä alueiden asukkaiden ja 3. sektorin toimijoiden kanssa, joiden kanssa alueilla työskentelee oma Kummitaiteilija. Tavoitteina on mm. parantaa alueiden viihtyisyyttä, yhteisöllisyyttä, kulttuurin saavutettavuutta ja kulttuurista osallisuutta. Hanketta rahoittavat Opetus- ja kulttuuriministeriö ja Kuopion kaupunki yhteistyökumppaneinaan Itä-Suomen tanssin aluekeskus ja Lastenkulttuurikeskus Lastu.


Lisätietoja:
kulttuurisuunnittelija Jonna Forsman
Kuopion kaupunki
puh. 044 718 2468, jonna.forsman(at)kuopio.fi


Uutiset aiheittain Uutiset aiheittain