Sosiaali- ja terveyspalvelut – Uutiset Sosiaali- ja terveyspalvelut – Uutiset

Takaisin

Leväsen palvelukeskuksessa tietoliikenneyhteyksiä poikki - tilanne korjautunut 21.10. noin klo 16

Leväsen palvelukeskuksen läheisessä purkukohteessa katkesi valokaapeli 20.10.2021. Tapahtuman seurauksena Leväsen palvelukeskuksen hoitokotien 1-3 ja dementiayksikön tietoliikenneyhteydet katkesivat tietokoneiden internet-yhteyksien sekä hoitajakutsujen osalta. Henkilökunta on saanut omien matkapuhelinverkkojensa avulla osan tietokoneista yhdistettyä verkkoon. 

Hoitajat ovat tehostaneet osastojen kiertoa, koska hoitajakutsut eivät tällä hetkellä toimi. Palvelukeskuksen asukkaat ovat saaneet myös manuaalisesti heiluteltavia hälytyskelloja, joilla he voivat tarvittaessa kutsua hoitajia luokseen. Kiinteistön ulko-ovet ovat lukossa ja hoitajat pääsevät kulkemaan ovista omilla avaimillaan.

Kohteessa vikaa korjaamassa on Istekki Oy:n ja valokuituverkon rakentamiseen erikoistuneen Fibecon Oy:n työntekijöitä. Ratkaisuna katkenneen kaapelin tilalle on laitettu väliaikainen valokuitukaapeli, jonka avulla yhteydet saadaan palautettua. Istekki Oy:n arvioima korjausaika on 21.10.2021 klo 16 mennessä. 

 

Tiedotteen päivitys 21.10.2021 klo 16.30:  Katkenneen valokaapelin tilalle asennetun uuden kaapelin avulla yhteydet on saatu palautettua tänään noin klo 16, joten Leväsen palvelukeskuksen tietoliikenneyhteydet toimivat jälleen.