Asuminen ja ympäristö - uutiset Asuminen ja ympäristö - uutiset

Takaisin

Liikenteen poikkeusjärjestelyt Neulaniementiellä vaikuttavat Itä-Suomen yliopiston kulkuyhteyksiin

Neulaniementien pohjoisreunalla on alkanut verkostorakentaminen välillä Savilahdentie - Microkatu. Työn aikana on käytössä poikkeusjärjestelyjä Neulaniementien ajoneuvoliikenteelle sekä Itä-Suomen yliopiston kulkuyhteyksiin.

Neulaniementiellä verkostojen rakentaminen on aloitettu viikolla 3 ja kaivantotyöt etenevät Microkadulta Savilahdentien suuntaan. Nykyisen Itä-Suomen yliopiston liittymä, mistä on kulkuyhteys mm. yliopiston eteläpään pysäköintialueille ja Melanialle, joudutaan poistamaan käytöstä verkostotöiden aikana. Korvaava ajoyhteys yliopiston alueelle opastetaan nykyisen liittymän länsipuolelta, Geologisen tutkimuskeskuksen liittymän kautta. Jalankulku- ja pyöräliikenteen kulkuyhteys järjestetään kaivannon yli.

Kartta alueesta.

Itä-Suomen yliopiston kiinteistön osalta poikkeusjärjestelyt ovat käytössä maksimissaan yhden kuukauden. Neulaniementiellä on käytössä alennettu nopeusrajoitus ja mahdollisia poikkeusjärjestelyjä, mm. kaistan sulkuja, kun työvaiheet niin edellyttävät.

Pahoittelemme töistä aiheutuvaa häiriöitä. Pyydämme alueella liikkuvia tarkkaavaisuuteen työnaikaisten liikennejärjestelyjen mm. kiertoreittien osalta sekä noudattamaan työnaikaista alennettua nopeusrajoitusta.

Lisätietoja asiasta antavat:
Mestar, työmaapäällikkö Harri Kuhmonen, 044 718 5585, harri.kuhmonen(at)mestar.fi;
Kuopion kaupunki, suunnitteluinsinööri Matti Vänskä, 044 718 5075, matti.vanska(at)kuopio.fi