Liikunta ja ulkoilu - Uutiset Liikunta ja ulkoilu - Uutiset

Takaisin

Loppiaisviikonlopun ulkoliikuntatiedote

Ladut:
Hiihtolatuja kunnostetaan lähitulevaisuudessa ainoastaan Puijon stadion-alueella ja Antikkalan pellolla. Lumen vähyys, paikoin lumettomuus, vesi ja jää tekevät maastossa liikkumisen vaaralliseksi kaikille.

Puijolla hiihdetään kansalliset kilpailut lauantaina 4.1.2020 klo 10:00-15:00 välisenä aikana Iivon lenkillä (2,5 km). Tuona ajankohtana Iivon lenkki ei ole yleisölle hiihtokäytössä. Korvaavana latuna suositellaan käytettävän Antikkalan pellon lenkkiä.

Tahko:
Peruslatuverkoston laduista on avoinna 20,8 km, katso täältä tarkemmat tiedot Tahkon laduista: http://www.tahkonreittipooli.fi/maastohiihto.html

Luistelupaikat:
Lippumäen tekojääradalla pääsee luistelemaan normaalisti lauantaista lähtien, huomioiden toki varatut vuorot. Katso tarkemmin: https://liikkuvakuopio.fi/liikuntapaikat/tekojaakentta/lippumaen-tekojaakentta

Muut luistelualueet ja kaukalot ovat lauhan sään johdosta sulaneet, mutta viikonlopun pakkaset tuovat hetkellisen helpotuksen luistelualueiden kunnostamiseen. Tiedotamme heti, kun muut luistelualueet ja kaukalot saadaan virallisesti avattua.


Uutiset aiheittain Uutiset aiheittain