Asuminen ja ympäristö – Uutiset Asuminen ja ympäristö – Uutiset

Takaisin

Maksuton infotilaisuus pientalon energiaremonteista 10.4.2019

Pohjois-Savon energianeuvonta -hanke järjestää yhteistyössä Peruskorjaamisen ja Rakentamisen Kehittämiskeskus ry:n kanssa maksuttoman ”Energiatehokas remontti pientaloon” –infoillan. Tilaisuus on suunnattu etenkin omakotitalon omistajille ja vanhan omakotitalon ostamista suunnitteleville, mutta sopii hyvin myös paritaloissa ja rivitaloyhtiöissä asuville. Tilaisuudessa annetaan tietoa mm.

  • Korjaustarpeiden arvioinnista ja korjausten priorisoinnista
  • Remonttihankkeen rahoitussuunnitelmasta, budjetista ja kustannusarviosta
  • Energiavalinnoista, energiatehokkuudesta, energiatodistuksesta, sekä
  • Energiaratkaisuista ja lämmitysjärjestelmistä (mm. aurinkoenergia, maalämpö, puu ja pelletti).

Tilaisuus pidetään Hotelli Savonian auditoriossa (Sammakkolammentie 2, Kuopio) keskiviikkona 10.4.2019 klo 17.30-20.30, kahvit ovat tarjolla klo 17 alkaen. Tilaisuuden tarkempi ohjelma ja ilmoittautumiset löytyvät osoitteesta: www.kuopio.fi/energianeuvonta (linkki sivun oikeassa laidassa). Ilmoittauduthan 5.4. mennessä.

Pohjois-Savon energianeuvonta –hanketta toteuttaa Kuopion kaupunki. Hanke tarjoaa puolueetonta energianeuvontaa asukkaille, kunnille sekä pk-yrityksille koko Pohjois-Savon alueella. Neuvonnan puitteissa tiedotetaan alueen kuntia ja pk-yrityksiä energiatehokkuussopimuksista ja niihin liittymisen hyödyistä sekä toteutetaan kuluttajille suunnattua energianeuvontaa. Hanketta rahoittaa Energiavirasto, toteutuksessa hyödynnetään Motiva Oy:n asiantuntijuutta ja työkaluja.

Lisätietoja:
energianeuvoja Mari Turunen, puh. 044 718 2870
mari.turunen(at)kuopio.fi

Tilaisuuden tarkempi ohjelma ja ilmoittautumiset:
www.kuopio.fi/energianeuvonta


Uutiset aiheittain Uutiset aiheittain